The Body Shop Vegan haarverzorging

IMG_2644-01

The Body Shop staat bekend om haar heerlijke verzorgingsproducten voor het lichaam, maar heeft ook een assortiment aan producten voor het haar. Deze producten zijn onlangs vernieuwd én uitgebreid en inmiddels ook helemaal vegan. Voor ieder haartype zit er wel een geschikte lijn bij. Kijk je mee?

IMG_2643-01

The Body Shop lanceert 5 nieuwe haircare lijnen met nieuwe producten, maar ook vernieuwde producten. Met deze lijnen kun jij je haar en hoofdhuid precies geven wat het nodig heeft. Van een droge, schilferige hoofdhuid tot een vette hoofdhuid en dito haar en van een pluizenbol tot droge of doffe lokken: met een beetje hulp van deze nieuwe lijnen kun je ook jouw haar laten shinen.

De producten bevatten stuk voor stuk vegan zijdeproteïne, een 100% plantaardig eiwit dat heel slim de chemische structuur nabootst van het spinrag dat door de kruisspin wordt gemaakt. Maar die van The Body Shop is volledig plantaardig – ALLE haircare van The Body Shop draagt nu het keurmerk van The Vegan Society, dus er is geen spin of zijderups aan te pas gekomen. Daarnaast zijn alle flessen en potten van de producten gemaakt van 100% gerecycled plastic. En dat is één van de redenen waarom ik zo graag de producten van The Body Shop gebruik. De producten zijn namelijk diervriendelijk en geen gevaar voor het milieu.

The Body Shop Tea Tree Haircare

IMG_2648-01

De The Body Shop Tea Tree lijn is geschikt voor vet haar en een vette hoofdhuid. De producten bevatten biologische Community Fair Trade-tea- tree-olie uit Kenia en pakken opgehoopt vuil aan zonder je haar uit te drogen. het resultaat? Een verkwikte hoofdhuid en een fris ogende haardos.

De lijn bestaat uit een shampoo 250 ml €8, een conditioner 250 ml €8 en er komt binnenkort nog een bijpassende scrub voor het haar.

The Body Shop Moringa Haircare

IMG_2650-01

De The Body Shop Moringa-producten zorgen voor gezonder aanvoelend en zichtbaar glanzender haar dat zich beter kan weren tegen dagelijkse vervuiling. Ze bevatten Community Fair Trade-moringaolie en -extract uit Rwanda en vegan zijdeproteïne. Dof haar gaat er zichtbaar meer van stralen en zachter, gladder en verzorgder aanvoelen. En de geur? Fris als een vers boeket bloemen.

De Moringa lijn bestaat uit een shampoo 250 ml €8, een conditioner 250 ml €8 en een shine en protection mist 100 ml €15.

The Body Shop Shea & Ginger Haircare

IMG_2652-01

De beroemde Ginger Scalp Care-lijn van The Body Shop is nu nog beter. De producten bevatten essentiële gemberolie, berkenschors- en schietwilgextract en vegan zijdeproteïne. Ze pakken losse schilfers aan, helpen een droge hoofdhuid te verzachten en slap haar gaat er sterker van aanvoelen. Het pittig geurende stel is ontwikkeld om je haar er zo gezond mogelijk uit te laten zien en je hoofdhuid koel houden.

De Ginger lijn bestaat uit een shampoo 250 ml €8, een conditioner 250 ml €8 en een serum €15.

De producten uit de The Body Shop Shea lijn zijn verrijkt met vegan zijdeproteïne en Community Fair Trade-sheaboter, met de hand bereid in Ghana en beroemd om zijn intensief verzorgende eigenschappen. Ze helpen het haar sterker te maken en te voorkomen dat het breekt. Bovendien hydrateren ze droge lokken, zodat die gezonder en gladder aanvoelen en handelbaarder worden.

De Shea lijn bestaat uit een shampoo 250 ml €8, een conditioner 250 ml €8 en er komt binnenkort een verzorgend masker.

IMG_2644-01

Naast de bovenstaande 4 lijnen, is er ook nog de bekende Banana lijn. Deze producten heb ik al eens uitgebreid behandeld in een review, maar ook hiervan hebben de verpakkingen een bijpassende metamorfose gekregen.

De haarproducten zijn te koop bij The Body Shop zowel in de winkel als online.

Welke lijn spreekt jou het meeste aan?

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *