The Body Shop Almond Milk & Honey

img_0926

De combinatie van Almond Milk & Honey klinkt heerlijk, maar nog vrolijker word ik van het feit dat deze lijn speciaal is ontwikkelt voor de gevoelige en droge huid. Vandaag vertel ik je meer over deze nieuwe lijn! Lees je mee?

the-body-shop-2

1 op de 3 vrouwen denkt een gevoelige huid te hebben. Hier wil The Body Shop iets mee doen en ontwikkelde met veel liefde de Almond Milk & Honey lijn. De lijn bevat amandelolie, afkomstig van de amandelnoten die geteeld worden door deskundige boeren in de regio Alicante, in Spanje. Daarnaast zit er ook kostbare honing in verwerkt afkomstig uit het biosfeerreservaat uit het Sheka regenwoud. De producten zijn samengesteld zonder kleurstoffen, dermatologisch getest, bevatten een hypoallergene geur, zijn 100% vegetarisch, bevatten rustgevende en herstellende eigenschappen en hebben lichte en voedende texturen. De geur ruikt ontzettend zacht en romig. Heel lekker en anders dan de geuren die wij zijn gewend van The Body Shop. Denk aan mierzoete aardbei en kruidige kerstgeuren.

De collectie bevat de volgende producten;

Calming & Protecting hand cream 30 ml €5,50
Soothing & Restoring Body Lotion 200 ml €10
Gently Exfoliating Cream Body Scrub 250 ml €18
Soothing & Caring Cleansing Bar 100g €5
Soothing & Restoring Body Butter 200 ml €16
Soothing & Caring Bath Milk 400 ml €15
Soothing & Caring Shower Cream 250 ml €7

Soothing & Restoring Body Lotion 200 ml €10

img_0908

img_0909
1

De substantie van de bodylotion zit tussen dun en dik in, smeert gemakkelijk uit, maar heeft wel even de tijd nodig om goed te worden opgenomen door de huid. Ik gebruik de bodylotion voornamelijk voor mijn bovenlichaam. Mijn benen hebben momenteel een product nodig dat net even iets mee voedt en daar is de body butter dan weer erg geschikt voor. Verder vind ik de werking van de bodylotion erg fijn. De geur is aangenaam en mijn bovenlichaam voelt zacht en niet trekkerig aan. Overigens zit de bodylotion in een handige tube met klikdop, erg hygiënisch!

Soothing & Restoring Body Butter 200 ml €16

img_09162

Body butters blijven èèn van mijn favorieten van The Body shop. Het verschil tussen een body butter en bodylotion is toch wel dat de body butter veel sneller wordt opgenomen door de huid en mijn huid een gehydrateerder gevoel heeft. De body butter is dik, vol en romig, smeert gemakkelijk uit en ik merk gelijk dat mijn huid hier enorm blij van wordt. Ik gebruik de body butter voornamelijk voor mijn benen, heerlijk na het douchen. De Soothing & Restoring body butter is speciaal ontwikkeld om de gevoelige, droge huid rust te geven en te beschermen. Zorgt voor 48 uur van intense hydratatie en vermindert een trekkerig gevoel.

img_0905

Ik ben enorm enthousiast over de Almond Milk & Honey lijn en ondanks dat beide producten smeersels voor het lichaam zijn, heb ik een ideale combinatie gevonden om de producten te kunnen gebruiken. Wat betreft de geur belandt de lijn niet tussen mijn favorieten geuren, daar is deze geur net iets te zacht voor. Er zijn net even wat lijnen die ik lekkerder vind ruiken, maar dat blijft natuurlijk altijd een persoonlijke smaak.

De Almond Milk & Honey lijn is vanaf nu verkrijgbaar bij The Body Shop, online en in de winkel.

Spreekt de nieuwe Almond Milk & Honey lijn jou aan? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

 

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

  1. says

    Ik zou zelf ook gaan voor een iets sterkere geur, maar iets met honing en amandelmelk klinkt wel heerlijk. The Body Shop stelt ook eigenlijk nooit echt teleur qua huidverzorgingsproducten 🙂

  2. says

    In eerste instantie zou ik niet gelijk kiezen voor deze lijn. Want wat je zegt, er zijn er zo veel meer. Toch klinkt het erg goed en misschien juist voor deze koudere periode.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *