The body Shop Frosted Plum hand cream & lip balm

2015-11-25 15.03.24

Het verzorgen van je lippen en handen is van essentieel belang en zeker met dit koude weer kunnen ze wel een extra boost gebruiken. The Body Shop heeft weer een heerlijke lijn uitgebracht en omdat ik inmiddels kan zwemmen in een lade vol douchegellen en bodybutters, ging ik dit keer voor (hoe kan het ook anders) een lipbalm en een hand cream. Ben jij benieuwd of deze producten mij de koude winter kunnen door helpen? Lees dan snel verder!

 

2015-11-25 15.01.37

Wanneer er een nieuwe geur lijn uit komt is het een sport geworden om als een van de eerste de nieuwe producten te proberen en te bemachtigen. Dit keer liep het even iets anders, want door de bevalling ben ik er nog niet aan toe gekomen om naar de winkel te gaan. Ik stuurde mijn lieve moeder op pad, die een aantal dingen voor mij mee nam. Maar wat kies je dan uit? De collectie is namelijk behoorlijk uitgebreid, met geurkaarsen tot aan de welbekende douchegellen en bodybutters, maar ook bath fizzers en een Sugar scrub. Omdat ik om kom in de douchegellen en bodybutters besloot ik te gaan voor producten die ik momenteel echt kan gebruiken. Een hand crème en lip balm zijn momenteel grote musthaves bij mij, want het koude weer maakt mijn handen en lippen er niet beter op.

2015-11-25 15.05.13

The Body Shop Frosted Plum hand cream €5,50.
Ik had tientallen nieuwe geurlijnen kunnen opnoemen, maar de geur van pruimen was niet in mij opgekomen. De verpakkingen en de kleur passen natuurlijk bij de geur en zijn geheel paars. Wat betreft de geur wist ik niet zo goed wat ik er van moest verwachten, maar na een paar keer snuffelen beviel deze mij wel. Bij een winter collectie denk je snel aan warme en kruidige geuren, maar de frosted plum lijn is alles behalve dat. Er komt een fruitige, zoete, frisse geur tevoorschijn. Het is niet meteen een geur die ik er snel bij zou pakken in de winter, maar wel erg lekker!

2015-11-25 15.00.47

De hand crème heeft een fijne werking en heeft een romige substantie die makkelijk en geleidelijk uitsmeert. Het aller belangrijkste is natuurlijk dat de crème fijn intrekt en geen vettig laagje achterlaat, en laat de frosted hand cream nou net aan mijn verwachtingen voldoen. Als ik ergens een hekel aan heb dan is het wel een vettige laag op mijn handen. Mijn handen voelen na gebruik al zichtbaar minder droog aan en zeker in de winter worden ze net even extra verzorgd. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat de hand cream een klein draai dopje heeft, wat niet altijd even praktisch is. Kleine dopjes vallen al snel uit mijn handen, dus ik had liever (om de hand crème helemaal perfect te maken) een klik dopje gezien.

2015-11-25 15.02.17

The Body Shop Frosted Plum lip balm €5,00.
Afgelopen jaar was ik dol op de Frosted Cranberry lipbalm en heb deze de gehele winter door gebruikt. Mijn verwachtingen zijn daarom extra hoog bij de Frosted Plum lip balm.

2015-11-25 15.00.00

Alhoewel de lip balm een fel paarse kleur heeft en je op mijn vinger een lichte paarse gloed ziet, zie je er op je lippen niets van terug. De lip balm heeft een neutrale kleur, wat ik overigens niet erg vind. Net als de Frosted Cranberry lip balm vind ik de Frosted Plum variant enorm fijn. Mijn lippen voelen zacht aan en mijn droge lippen met velletjes worden goed behandeld en verzorgd. Wat betreft de geur zijn mijn lippen om bij af te likken. De fruitige geur blijft lekker hangen en verdwijnt wanneer de lip balm helemaal is ingetrokken.

2015-11-25 14.51.15

De geur en de producten vind ik erg lekker. De werking is meer dan prima en de verpakkingen en kleuren springen er weer uit. Toch mis ik dat warme en kruidige randje, die je wel verwacht bij een winter collectie. Mijn favoriete geur voor de winter zal het dus niet worden, maar ik ben wel enorm enthousiast en zal de producten zeker gaan gebruiken.

De Frosted Plum producten zijn te koop bij The Body Shop online en in de winkel.

Heb jij al gesnuffeld aan de Frosted plum producten? Zo ja, wat vind jij er van? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Comments

  1. says

    Ik vind handcrèmes heel vaak niet snel genoeg intrekken, ik ben dan ook wel benieuwd naar deze handcrème. Ik weet nog niet hoe deze lijn ruikt, ben wel erg benieuwd :-)!

  2. says

    Oh, The Body Shop moet echt iets gaan doen aan die piepkleine dopjes. Na het insmeren van mijn handen moet ik eerst op handen en knieën een rondje door de kamer doen om op zoek te gaan naar het dopje. Wat is de geur heerlijk, hè? Fijn dat de handcrème goed zijn werk doet.

  3. says

    De geur lijkt mij heerlijk maar zelf gebruik ik niet zoveel de lip balm, daar heb ik mijn favoriet Purol voor, voor de komende winter, haha. Een hand crème gebruik ik het liefst van Rituals, die is zo fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *