Body Sorbet – Pink Grapefruit

Het is jullie vast niet ontgaan dat The Bodyshop nu ook Body Sorbets verkoopt. Een heerlijke verassende nieuwe uitdaging. Ik heb er 1, een week lang uitgetest en laat jullie mijn mening weten.

De body sorbets zijn verkrijgbaar in  5 heerlijke geuren. Ik zelf heb gekozen voor de pink grapefruit, puur omdat ik hier ook een douchegel van heb en het wel lekker vind om het samen te combineren. Het design van de tube ziet er zoals alle producten van The Bodyshop weer erg leuk uit. Op de voorkant is duidelijk te zien welke geur het is.

De body sorbet is niet op dieren getest wat ik echt een plus punt vind. In een tube zit 200 ML en het is 12 maanden houdbaar. Ook word er aangeraden het niet in het gezicht te smeren.

De substantie is dikker als een body lotion. Wat ik persoonlijk wel erg fijn vind. De tube heeft een klik dop en je moet in de tube knijpen om de substantie er uit te krijgen. Bij 1 keer knijpen heb je al de juiste dosering.

Zo ziet het er uit op mijn hand, ik heb het een klein beetje uitgesmeerd.

Ik heb de body sorbet gekocht op Schiphol. De verkoopster gaf me als tip dat ik het moest bewaren in de koelkast. Na een dag lang zonnen zou ik het op mijn lichaam moeten smeren en dan werkt het als een heerlijke verkoelende after sun. Ik heb de bodysorbet elke dag op deze manier gebruikt en ik wil niks anders meer. Het werkt heerlijk verkoelend ( ik was behoorlijk verbrand ). Ik kan het iedereen aanraden als after sun. Ook is het geschikt om te gebruiken als body lotion. Mijn huid word er ook minder droog van en het plakt niet! Ik ben erg enthousiast over dit product.

De body sorbet is te koop op de webshop en in de winkel en kost 11,- euro

Heb jij al ervaring met de body sorbets van The Bodyshop? Laat het me weten in een reactie.

Liefs ,
Priscilla

Comments

  1. says

    Heerlijke body lotion voor als het wat warmer is (nu helaas niet maarja) hoeveel gebruik je om je lichaam in te smeren ik meestal 2-4 pompjes merk dat het dan wel helaas snel gaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *