Douche producten van dit moment #1

Toen ik nog klein was had ik een hekel aan douchen. Mijn moeder moest altijd mijn haren goed in soppen omdat ik het zelf niet goed deed. Ik vond het vreselijk.
Nu vind ik douchen heerlijk! Ik douche iedere dag en de producten die ik gebruik gaan daarom ook erg hard. Ik heb natuurlijk wel mijn favoriete producten maar wil ook alles een keer uitproberen.

 
 

Laten we beginnen met mijn haar producten. Ik heb erg droog haar en het is moeilijk om dan ook een goede shampoo en conditioner te vinden. Ik heb er nu 2 in de test van Andrèlon en ik moet zeggen ik ben erg tevreden. De shampoo en conditioner ruiken super lekker. Ik gebruik van deze lijn ook de anti-klit spray.

 
 
Dan mijn shower gel en scrub. Ik ben echt gek op alle geuren van de Rituals, maar deze is toch echt mijn favoriet. Het ruikt heerlijk naar mandarijn maar zeker niet te zoet. De scrub is ook heel erg fijn. Het handige van de showergel is dat het al gaat schuimen als je het op je spons of puff spuit. Rituals is bij mij in de douchecabine altijd te vinden! Mijn huid voelt na het douchen erg zacht aan en de geur blijf je nog lang na het douchen ruiken.
 
 
 
 
Ook ben ik erg gek op The Bodyshop producten! Ik heb nu in mijn douche een showergel staan met de geur Passion Fruit. Ik gebruik deze niet elke keer omdat hij erg zoet is. Ik ben bang dat als ik deze showergel te vaak ga gebruiken ik deze niet meer lekker ga vinden. Als ik me hier mee gedoucht heb smeer ik me ook nog altijd in met de bodylotion die bij deze lijn hoort. Ik heb deze showergel al een hele tijd geleden gekocht in de sale.
 
 
 
En als laatste mijn spons. Ik gebruik altijd een puff onder de douche. Ik vind dit het fijnst en heb ook het gevoel dat mijn huid hier het schoonste mee word! De kleur van mijn puff is altijd roze, ik ben gek op deze kleur en vind het ook wel leuk dat mijn man dan een blauwe heeft, lekker standaard haha.
 
 
 
 
Wat zijn jouw favoriete douche producten??
 
 
Liefs,
Priscilla
 
 
 
 
 


Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *