Ik ga op vakantie en neem mee..

Nu jij dit artikel aan het lezen bent lig ik waarschijnlijk heerlijk op het strand, met een cocktail te genieten van de zon. Maar voordat ik op vakantie ging had ik natuurlijk nog een heleboel voorbereidingen. Ik moest mijn koffer in pakken. Ik moet zeggen dat ik dat niet het aller leukste vind om te doen, ik ben namelijk bang dat ik wat vergeet. En die bangheid gaat eigenlijk pas weg op het moment dat ik bij mijn bestemming ben aangekomen.

Nou is de kans erg klein dat ik iets vergeet, ik maak namelijk altijd een lijstje met alles wat ik mee moet nemen. Als ik het dan heb ingepakt kan ik het heel makkelijk door strepen. Zo weet ik zeker dat het in mijn koffer zit!

Laten we beginnen met de producten die ik mee neem voor mijn lichaam. Ik heb er bewust voor gekozen om mijn bodymist mee te nemen van Victoria’s Secret. Ik vind het persoonlijk zonde om een duur luchtje mee te nemen. Ik ben bang dat het dan stuk gaat in mijn koffer ( je weet hoe hardhandig er mee word gedaan ) en bovendien lig je toch de hele dag aan het water. Om je toch even fris te voelen kan je dit heel gemakkelijk op je sprayen. Een deodorant is natuurlijk niet te missen. De Shower gel en Body butter van The Bodyshop heb ik speciaal gekocht voor de vakantie. Ik vond het heerlijk zoet ruiken en vind het wel leuk om een geur mee te nemen die ik eerder nooit gebruikt heb. Als ik het dan later terug ruik doet het me denken aan de vakantie.

Dan mijn haar producten. Ik heb highlights in mijn haren en ben eigenlijk blond van mezelf. Ik weet dat door de zon mijn haar een stuk lichter gaat worden. Vandaar dat ik deze shampoo en creme spoeling mee neem. Verder neem ik mijn anti-klit spray mee waar ik niet zonder mee kan en een olie voor mijn haarpunten.

Ik heb besloten deze 3 zomerse nagellakjes mee te nemen van Essie. Het liefst neem ik er meer mee maar ik wil niet de hele vakantie alleen maar mijn nagels gaan lakken, haha. Verder neem ik een nagelvijl en nagellakremover mee. En natuurlijk een hand/nagelcreme en Lemony flutter van Lush. Ik weet dat door het chloor mijn nagels beschadigen en slap worden. Dus met deze producten kan ik ze net even wat meer verzorgen.

Dan mijn gezichtsverzorging. Hier moest ik dus even goed na gaan denken wat ik echt ga gebruiken in de vakantie. Ik kan wel van alles mee gaan sjouwen maar de helft zal ik toch wel laten liggen. Dus ik neem alleen een dag en nacht creme mee en een make-up remover.

De zonnebrand producten doe ik samen met mijn man. We nemen ook nog een olie mee maar dat gebruik ik zelf eigenlijk niet omdat ik best wel snel verbrand. Een aftersun is bij mij daarom ook nooit te missen.

En als laatste natuurlijk mijn make-up producten. Dit vond ik ook wel erg lastig. Maar het enige moment dat ik echt make-up zou gaan dragen is in de avond. Dus waarom zou ik dan zo veel mee nemen? En dit zijn toch wel de producten die ik het meeste gebruik.

Verder neem ik natuurlijk ook nog producten mee zoals me tandenborstel/tandpasta, krultang/stijltang/fohn, watjes, borstel  enz enz..

Als ik het zo terug kijk is het best veel wat ik mee neem..

Als jij op vakantie gaat neem je dan ook zo veel mee, of zijn er producten die je echt thuis zou laten? Laat het me weten in een reactie 🙂

Liefs,
Priscilla

Comments

  1. says

    Heel slim jou lijstjes tip, ga ik zeker gebruiken 🙂 en ook fijn om te zien dat ik nket de enige ben die veel mee neemt, heb zelf namelijk altijd al twee toilettassen vol (oeps)

  2. says

    Ik weet nooit wat ik allemaal mee moet nemen, meestal neem ik veel te veel mee en gebruik ik meer dan de helft niet.. ik ga volgende keer jou lijstje gebruiken 😀

  3. says

    Wauw je hebt nog best veel mee. Ik heb ongeveer wel hetzelfde, de bodysplash is zeker een goed idee. Luxe geur maar niet meteen zo zwaar. Ik ben benieuwd hoe je vakantie is:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *