Mini shoplog – Primark, C&A & The bodyshop

Ik heb weer een paar leuke items kunnen scoren, het is niet heel veel maar ik vind het wel leuk om met jullie te delen. Dit keer niet echt veel kleding maar leuke accessoires en verzorgings producten. 


Als eerste deze super gave zonnebril. Ik zocht al een tijdje dit model en ik liep er nu gewoon tegen aan in de Primark. Alhoewel het nu geen zonnebrillen weer is ga ik het echt wel dragen met plezier! De zonnebril kost 2,50.


Eigenlijk draag ik nooit armbandjes maar deze vond ik wel erg schattig. Moet nog even kijken met wat ik het ga combineren, maar dat komt wel goed. Voor 6 armbandjes betaal je 2,50.


Ook kocht ik wèèr een blouse. Ik heb er werkelijk al 100 in mijn kast hangen, maar natuurlijk heb ik deze kleur en print nog niet dus dit moet ik toevoegen aan mijn verzameling. De blouse kost 14 euro.


Van deze BB cream had ik al een tijdje een tester liggen. Ik twijfelde altijd over de juiste kleur. Ik heb het nu een tijdje uitgeprobeerd en nu eindelijk gekocht. Ik moet wel erg wennen aan de geur maar de BB cream zelf is erg fijn. Ze hebben bij The Bodyshop nu ook een erg leuke actie, namelijk 50% korting op elk 2de gezichtsverzorging product. De BB cream kost 9 euro.


Naar dit product was ik echt heel erg benieuwd. En aangezien mijn dag crème op was besloot ik ook dit potje mee te nemen. Hier komt nog een review van. De crème kost 19 euro. ( leuk met de 50% korting actie ).


En als laatste alweer deze leuke oorbellen. Ik kom niet vaak in de C&A en als ik er ben loop ik altijd naar buiten met een sieraad. De oorbellen kosten 4,50.

Dat waren al weer mijn aankopen, zoals ik al zei het is niet veel maar er zitten wel super leuke dingetjes bij.

Wat vind jij van mijn aankopen?

Liefs,
Priscilla

Volg je me al op bloglovin?

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *