Mini shoplog ; The body shop SALE

IMG_8618

Wanneer ik in de buurt ben van The body shop moet ik even naar binnen. Het engeltje op mijn schouder zegt me het niet te doen want ik heb genoeg maar het duiveltje op mijn andere schouder trekt mij toch de winkel in. Ik kon weer de sale niet weerstaan en nam nog een aantal heerlijke producten mee. Kijk je mee?

 

IMG_8631

IMG_8609

Als eerste nam ik 3 verschillende geuren douchegel mee. De early-harvest raspberry lijn is mijn favoriet en aangezien ik deze maand de douchegel opmaakte wilde ik perse een nieuwe hebben. Ik ben dol op de geur! De blueberry shower gel heb ik nog liggen maar ook deze geur is erg lekker en aangezien het een limited edition is wilde ik er nog graag 1 van hebben. De sweet lemon shower gel kende ik nog helemaal niet maar ruikt wel erg lekker en fris, perfect voor in de zomer. Ze kosten 3,50 per stuk.

IMG_8611

Van de early-harvest Raspberry lijn heb ik wel al een douchegel en een bodybutter. Tot mijn grote geluk zag ik dat ze de bodyscrub ook nog hadden en het was de aller laatste, jackpot! Voor 7,50 nam ik dit heerlijke product mee naar huis, ik ben zo blij.

IMG_8616

IMG_8617

Hoe leuk is een setje met douchegellen waarin geuren zitten die je nooit eerder gebruikt hebt. Ik zag dit setje met mini douchegellen liggen en vond deze zo leuk en handig. In het setje zitten de geuren; Satsuma, Mango, strawberry en moringa. Ik heb deze 4 geuren nooit eerder gehad in de vorm van een douchegel en ben er erg benieuwd naar. Het formaat vind ik handig, mocht ik een van de geuren niet lekker vinden dan hoef ik niet meteen een grote fles op te maken. Voor dit leuke setje betaalde ik 7 euro.

IMG_8615

Bij het afrekenen vroeg ik heel brutaal of ik een testertje mocht hebben van de nieuwe lijn. De verkoopmedewerker was heel toevallig bezig met het maken van de testers en ik kreeg er al 1 mee. Ik kan je verklappen de geur is echt heerlijk, warm, kruidig en bloemig tegelijk.

Dat waren mijn Sale items van The body shop. Mocht jij ook nog wat items willen scoren, dat kan! In de winkel en op de webshop is er nog genoeg sale. Let er wel op, op is op.

Afgelopen week maakte ik The lovely body shop TAG. Heb jij hem al gelezen? Klik hier om de TAG te lezen.

Comments

  1. says

    Ik vind het echt super dat je om een sample durfde vragen! Ik wil het altijd wel, maar durf het niet altijd haha! 🙂
    De producten die je kocht zien er heerlijk uit! En ik kan ook nooit een sale zonder The Body Shop overleven! 😉

  2. says

    Is het niet de duiveltje dat zegt dat je moet gaan, en het engeltje dat je tegenhoudt? Haha. Je hebt echt heerlijke dingen gescoord trouwens, love it. Leuk die sample van de nieuwe lijn! Ben zo benieuwd naar de geur ervan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *