NIEUW | The Body Shop Face Mists

20180404_094811

Face mist, wie kent het niet? Dit beautyproduct bestaat al een tijdje, maar The Body Shop komt met eigen, unieke face mists met ieder een eigen werking. Of je nou een egale huid wilt creëren of juist je huid wilt verzachten, het kan allemaal met de nieuwe Face Mists van The Body Shop. Kijk je mee?

20180404_094736

The Body Shop komt met 5 geheel nieuwe Face Mists, met ieder een eigen werking. Naast een eigen werking, hebben de Face Mists ook allemaal een eigen, unieke geur. Met deze multifunctionele Face Mists kun je de huid heel eenvoudig verzorgen en hydrateren op basis van de behoefte van je huid. De The Body Shop Face Mists zijn verkrijgbaar in de soorten; Mandarin Energising, Mint Mattifying, Coco Calming, Strawberry Smoothing en Rose Dewy Glow. De Face Mists kunnen gebruikt worden over je make-up en zijn vrij van silliconen, minerale oliën en petrolatum en zijn daarnaast ook nog eens 100% vegan en dierproefvrij.

The Body Shop Mandarin Energising Face Mist 60 ml €8,-

20180404_094438

De Mandarin Energising Face Mist is verrijkt met extracten van mandarijn, camu camu-bes en maca root-wortel uit Peru. Deze Face Mist heeft een revitaliserende werking en zorgt voor een glanzend ogende huid. Wat betreft de geur is dit mijn favoriet van het vijftal. De Face Mist heeft een hele luxe geur waarbij je op een subtiele manier de mandarijn terug ruikt, erg fijn. Qua werking heeft mijn huid behoefte aan iets anders, maar je huid laten glanzen doet het zeker.

The Body Shop Rose Dew Glow Face Mist 60 ml €8,-

20180404_094503

De Rose Dew Glow Face Mist is verrijkt met frambozenextractenkersenwater uit Frankrijk en community-trade rozenessence uit Eigenland en heeft een verhelderend effect op de huid. Ondanks dat de geur van rozen en ik vaak niet samen gaan, vind ik deze geur toch wel erg fijn. De Face Mist heeft geen overheersende geur van rozen, maar is juist erg fris en tegelijkertijd licht bloemig. De Rose Dew Glow zorgt voor een frisse en heldere uitstraling, ook wel een ‘healthy glow’.

The Body Shop Strawberry Smoothing Face Mist 60 ml €8,-

20180404_094535

De Strawberry Smoothing Face Mist is verrijkt met extracten van sappige aardbeien en goyave uit Brazilie. Het zorgt voor een gladder ogende huid en een egaal ogende tint. Uiteraard ruikt hij naar zoete aardbei, maar niet zo mierzoet als de Strawberry lijn van The Body Shop. Qua werking merk ik eigenlijk vrij weinig, maar hydrateren doet deze variant zeker.

The Body Shop Coco Calming Face Mist 60 ml €8,-

20180404_094557

Deze Coco Calming Face Mist is verrijkt met het natuurlijk verfrissende kokoswater, aloe vera en bisabolol en heeft een verzachtende werking op de huid. De werking vind ik waanzinnig fijn en ook de subtiele kokos geur geeft mij een fijne ervaring. Het ruikt naar de zomer en door de werking is hij ook ideaal om te gebruiken na het zonnen. Doordat de Face Mist een verzachtend effect heeft op de huid en tegelijkertijd ook een frisse boost geeft is het heel fijn om te gebruiken na een dagje zon. Yes, love it!

The Body Shop Mint Mattifying Face Mist 60 ml €8,-

20180404_094619

En last but not least, de Mint Mattifying Face Mist. Deze mist is verrijkt met mint uit Nicaragua, kaolin uit Engeland en zeewierextract uit Ierland en heeft een matterend effect op de huid en zal zorgen voor minder glans. De geur is vrij apart. Ik ruik de mint subtiel, maar er zit ook een scherp randje aan. Wellicht is dit het zeewierextraxt, maar ik kan de geur niet helemaal plaatsen. De Face Mist zorgt zeker voor minder glans, maar wil je echt helemaal glansvrij zijn dan is een goede poeder natuurlijk de oplossing.

20180404_094832

De Face Mists zijn enorm fijn en simpel in gebruik. Je kunt ze gedurende dag gewoon over je make-up heen sprayen op het gezicht, zo vaak als je wilt. Zorg er wel voor dat je het flesje minimaal 20 cm van het gezicht af houd en dat je voor de eerste keer gebruik even een aantal keer de mist in de lucht sprayt. Anders verstuift het niet over het gehele gezicht en dat is natuurlijk niet wat wij willen.

20180404_094853

De vrolijke verpakkingen en de fijne prijzen maken de Face Mists natuurlijk nog een stuk leuker. Mijn persoonlijke favoriet? Dat is toch wel de Coco Calming Face Mist!

De The Body Shop Face Mists zijn vanaf mei verkrijgbaar bij The Body Shop zowel in de winkel als online. 

Welke spreekt jou het meeste aan?

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

  1. says

    Alle face mists spreken me zeker aan! Wat een fijne producten zijn het, zo te lezen! Ik ben vooral benieuwd naar de kokosvariant. Met kokosgeur zit je bij mij eigenlijk altijd wel goed 🙂

  2. says

    Deze lijken me echt heel erg fijn! Ik ben vooral benieuwd naar de Coco Calming Face Mist want door mijn gevoelige en rode huid lijkt me dat ideaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *