The Body shop – festive hand cream trio

Ik plaatste eerder al een artikel van een hand crème die ik in de sale scoorde bij The Body shop. Dat was niet mijn enige sale aankoop, ik kocht nog meer heerlijke producten waarvan ik jullie er nu een laat zien. Nou, niet een het zijn er eigenlijk drie.

Dit leuke setje zag ik vrijwel direct toen ik de winkel in liep.  Het setje is van afgelopen winter, maar dat hield me niet tegen om het mee te nemen. Er zitten 3 hand crèmes in en alhoewel ik er al een aantal heb kon ik deze 3 niet aan me voorbij laten gaan. Wat me nu trouwens wel op valt is dat de crèmes niet op de goede plek zitten in het pakketje.


In het setje zitten drie verschillende geuren. Ginger sparkle, vanilla bliss en cranberry joy. Ik ben niet gek op vanille maar wil de geur zeker een kans geven. In 1 tube zit 30 ML wat ik erg handig vind, zo kun je het makkelijk mee nemen in je tas. De tubes zijn 12 maanden houdbaar.

Ik heb van alle 3 de hand crèmes een beetje op mijn hand gedaan. Zo zie je dat de kleuren verschillen.

Van links naar rechts
Ginger sparkle – Ik wist niet wat ik me voor moest stellen bij deze geur, ik moet zeggen ik vind het erg lekker. Het ruikt een beetje kruidig naar koekjes, mmmm.
Vanilla bliss – Ik ben een beetje onder de indruk, ik vind de geur best lekker. De vanille is niet overheersend, gelukkig. Je ruikt het heel subtiel.
Cranberry joy – Dit vind ik de lekkerste geur van de 3. De geur is zoet maar tegelijkertijd ook warm.
Nu over naar de substantie. De substantie is vrij dik maar is wel makkelijk uit smeerbaar. Wat ik ook erg belangrijk vind met een hand crème is dat het geen vettig laagje achter laat, dat laat het gelukkig niet. Mijn handen voelen er ook enorm zacht door. De geuren ruik je zeker nog een uur nadat je de crème op gesmeerd hebt. Wel vind ik dit typische winter geuren dus ik bewaar ze nog even.
Ik kocht de hand crèmes in de sale bij The Body shop voor 7,50 EURO. Of iedere winkel ze op voorraad heeft durf ik helaas niet te zeggen. Ik zou zeker even kijken in de winkel of ze er nog liggen.
Welke geur lijkt jou het lekkerste?
Liefs,
Priscilla


Comments

 1. says

  Ik heb dit setje ooit voor mijn moeder gekocht, maar die met Cranberry en Vanille heeft ze vrij snel aan mij gegeven… Net goed, want die vond ik net wel het lekkerst! 😉

 2. says

  Deze lijken me erg fijn! Ik heb gisteren de Hemp Hand Protector gekocht van TBS in de sale en hij was maar 3,50€! Hij is echt super fijn en hij trekt heel snel in!

 3. says

  Wauw ik wist niet dat ze deze nog verkopen. Ik heb de bodybutters in ginger sparkle en vanilla bliss. Jammer dat ik juist cranberry joy niet heb dan. Ik vind ginger sparkle wel echt een winter geur dus die staat nu weer even bij m’n voorraad. Voor de zomer vind ik honey erg lekker.

 4. says

  Ze lijken me heerlijk! Ik gebruik alleen niet zo vaak handcrème, en als ik eentje gebruik is hij gewoon van Nivea, die ook heel fijn is! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *