The body shop – hand cream SPF15 wild rose

Ik ben ontzettend gek op handcrèmes en dit is dan ook echt een musthave voor mij. En aangezien het nu weer wat kouder begint te worden, merk ik dat mijn handen weer sneller droog aan beginnen te voelen.

Een handcrème die sp15 bevat, hoe handig is dat? Alhoewel het koud is kan de zon toch nog vrij fel zijn. Het is daarom belangrijk je handen goed te beschermen tegen de zon. De tube bevat 30 ML en kost 6,50.


De tube heeft een draaidop. Wat ik wel een min punt vind ( zoals je al kunt zien op de foto ) is dat wanneer je de dop eraf draait de creme er meteen uit komt. Je moet dus erg snel zijn met het aanbrengen anders komt er erg veel uit.


De handcrème ruikt ontzettend lekker. Ik ben gek op rozen en kon het dan ook echt niet laten om voor deze geur te gaan. Je moet er overigens wel van houden want de rozen geur is erg sterk maar ruikt tegelijkertijd ook erg vrouwelijk. De creme is vrij dik en smeert makkelijk uit. Mijn handen voelen duidelijk zacht aan en de creme laat geen vettig laagje achter op mijn huid. De geur blijf ik nog gedurende 2 uur heerlijk ruiken op mijn handen.

Ik vind de handcrème erg fijn en ga deze zeker gebruiken voor aankomende winter om mijn uitgedroogde handjes goed te verzorgen.

De hand cream spf15 wild rose is te koop bij the body shop en kost 6,50.

Wat gebruik jij om je handen te verzorgen?

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *