The Body Shop Piñita Colada body scrub & body sorbet

2016-04-20 16.23.53

Kom maar op met de zon, zee en strand. Om in de zomerse sferen te komen heeft The Body Shop weer een heerlijke nieuwe bodylijn gecreëerd. Dit keer met de smaak van het Caribisch gebied, bezegeld met een kus van ananas en kokos. Ik laat 2 producten uit de lijn zien. Kijk je mee?

 

2016-04-20 16.17.33

The Body Shop brengt meerdere keren per jaar een special edition lijn uit. Dit keer is het de Piñita Colada lijn, een geur speciaal voor de zomer. Piñita Colada barst van frisse fruitigheid en is een verkoelende huidverwennerij. Piñita Colada is een mix van sappige kokosnoten en sprankelende ananas. De kokosnoten zijn met de hand geoogst op de Antillen en de ananassen uit Santa Domingo zijn geselecteerd vanwege hun frisheid. De special edition lijn bevat 4 zomerse producten; Een bodywash, een body scrub, een body butter en een body sorbet. Ik laat je kennis maken met de body scrub en de body sorbet.

2016-04-20 16.18.03

The Body Shop Piñita Colada body sorbet €11

Een body sorbet gebruik ik heel graag in de zomer, zeker na een dagje zon. De body sorbet hydrateert de huid en wanneer je deze een tijdje in de koelkast legt werkt het ook nog eens lekker verkoelend. Je kunt de body sorbet op deze manier prima gebruiken als aftersun.

2016-04-20 16.20.09

2016-04-20 16.19.38

De body sorbet heeft een dikke, gelly substantie. Het smeert makkelijk en geleidelijk uit, maar er blijft wel een licht plaklaagje achter. Dit laagje is na een uur geheel opgenomen door mijn huid. Ondanks dat ik een hekel heb aan plaklaagjes gebruik ik de body sorbet graag. De zomerse geur is nog uren te ruiken.

2016-04-20 16.20.49

The body Shop Piñita Colada exfoliating cream body scrub €18

Deze verfrissende en lichte peeling maakt de huid zachter, gladder en klaar voor de zomer. De body scrub bevat biologische sojaolie uit Brazilië.

2016-04-20 16.23.10

2016-04-20 16.22.34

De body scrub is een dikke en romige substantie. Zoals je kunt zien bevat de scrub fijne scrub deeltjes welke gemaakt zijn van geraspte kokos. Een grove scrubbeurt kun je hiermee wel vergeten, maar het is wel fijn om te gebruiken als een peeling. De scrub is fijn in gebruik en ook na gebruik heb je nog lang plezier van de geur.

2016-04-20 16.21.59

De verpakkingen zijn de definitie van de zomer, maar de geur maakt het plaatje helemaal compleet. Het water loopt me in de mond bij het ruiken van de Piñita Colada producten en zowel de ananas als de kokos is goed terug te ruiken. Ik verlang naar een heerlijke cocktail, maar met deze producten is het altijd happy hour!

2016-04-20 16.23.53

Of het mijn favoriete geurlijn is geworden, dat denk ik niet, maar het is zeker de lekkerste zomer special edition tot nu toe! Ik weet zeker dat ik de zomerse dagen wel door kom met deze producten en om het plaatje compleet te maken ben ik ook nog van plan om de bodywash en de body butter toe te voegen.

De The body Shop Piñita Colada special edition lijn is vanaf 31 mei online te koop en in de winkels. Let er wel op, het is een special edition en dus niet het hele jaar te koop.

Ben jij benieuwd geworden naar de geur? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

  1. says

    De geur lijkt me zo heerlijk fris en zomers! Lagen ze maar alvast in de winkel… 🙁 Al zag ik ze al wel in de webshop. Maar, ik heb me ingehouden. Eerst eventjes proberen om wat andere producten op te maken.

  2. says

    Wat klink dat heerlijk zeg! Lekker frisse geuren. De scrub spreekt mij het meeste aan, vooral omdat de body sorbet zo lang duurt met intrekken. Ik hou meer van producten die binnen 5 minuten zijn ingetrokken haha 😉

  3. says

    Piña Colada is al jaren mijn favoriete cocktail, dus ik denk wel dat deze écht iets is voor mij! Dringend eens gaan besnuffelen denk ik!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *