THE BODY SHOP – White musk moisturising hand & nail cream

The Body Shop is een van mijn favoriete winkels en wanneer ik hoor dat er Sale is ga ik er zo snel mogelijk naar toe. Dit keer was ik er erg vroeg bij waardoor ik nog genoeg keuze had uit de sale. Ik scoorde een paar heerlijke verzorgingsproducten.

Mijn handen vind ik een van de belangrijkste delen van mijn lichaam. We gebruiken ze dagelijks en daarom is het erg belangrijk je handen goed te verzorgen. Een goede verzorgende crème is dan ook echt een must.

Ik ben gek op de white musk lijn van The Body Shop en  heb daarom al meerdere geuren uitgeprobeerd. Bij de lijn hoort ook een hand & nail cream.  Voor een tube van 100 ML betaal je normaal gesproken 10 euro, geen geld. Ik kocht de tube nu voor 5 euro in de sale. De hand en nail cream is 12 maanden houdbaar.

De tube is mooi wit met paarse letters, ook zit er een paarse parelmoer gloed overheen. Wanneer er licht op schijnt is het effect sterker. Ook vind ik het fijn dat de tube een klein beetje doorschijnend is, zo kun je zien hoeveel product er nog in zit.

Er zit een handige klik dop op de tube, geen ruzie met draaidoppen dus. Ook kun je zelf de juiste dosering eruit knijpen. Dit vind ik altijd een voordeel want bij veel producten bij The Body Shop zit er een pompje op, zo krijg je een grote hoeveelheid product op je handen wat echt niet nodig is.

De crème ruikt heerlijk, echt een typische  fluweelzachte white musk geur. De geur is niet overheersend. De substantie is niet te dik en niet te dun, precies goed. Het is makkelijk uit smeerbaar en wat ik het belangrijkste vind is dat het snel de huid in trekt. Het laat geen vettig laagje achter op je handen. Ik vind dat altijd zo vervelend wanneer je net je handen hebt ingesmeerd met crème en dan je telefoon wilt pakken, die dan uit je handen glijd omdat je handen te vettig zijn. Mijn handen voelen na gebruik van de hand en nail cream rijkelijk verzorgend aan.

De white musk moisturising hand & nail cream is voor mij echt een must en is online te koop en in de winkel.

Wat voor hand crème gebruik jij?

Liefs,
Priscilla

Comments

  1. says

    aaa ben jij ook gevoelig voor dat je producten met meer plezier gebruikt wanneer je ziet hoeveel er nog in zit? Hihi lijkt me een fijne handcreme, ik ben echt verslaafd aan handcreme kopen:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *