Weg met de stress! Cadeau inspiratie voor hem

 

voorhem

Ieder jaar zit ik weer in een dilemma. Want hoe simpel het is om voor een vrouw een cadeau te kopen, voor een man is het een stuk gecompliceerder. Bij alles wat ik zie denk ik;  gaat hij dit gebruiken, zal het zijn smaak zijn of vindt hij dit wel leuk? Nu de feestdagen er aan zitten te komen en jullie alvast een handje op weg te helpen, zocht ik inspiratie met Sicco en liet ik onze fantasie op de loop.  Kijk je mee?

Rituals car parfum
Een frisse geur voor in de auto doet het altijd goed, maar met een Yankee candle auto geur hoef ik niet aan te komen bij mijn man. Rituals daarentegen vindt hij wel erg lekker en sinds vorig jaar heeft hij de car parfum helemaal uitgevonden. Voor 10 euro heb je zeker 2 tot 3 maanden een lekker geurtje in de auto. Er zijn meerdere geuren verkrijgbaar, dus er zit vast wel een geur tussen waar jouw vriend, broer of vader wel van houdt.

Daniel Wellington horloge
De horloges van Daniel Wellington zijn momenteel erg populair en zie ik steeds vaker voorbij komen bij zowel vrouwen als mannen. De kosten hiervan liggen iets hoger en zal niet bij iedereen in het kostenplaatje passen, maar mocht jij net als ik flink uitpakken met de feestdagen dan is het altijd leuk om een horloge cadeau te geven. Er zijn verschillende modellen en kleuren verkrijgbaar en met de kortingscode BelleVie ontvang jij tot 15 januari 2015 15%korting op jouw aankoop! Hij blij, jij blij.

Een warme sjaal voor de winter
Zeggen dat ze geen sjaal nodig hebben, maar puntje bij paaltje wel klagen dat ze het koud hebben. Ja dat zijn typisch mannen. Om dit te voorkomen en de eeuwige discussies te vermijden kun je een sjaal cadeau doen. Ik heb een willekeurige sjaal uitgezocht uit de H&M webshop, maar er zijn talloze winkels en webshops waar ze te koop zijn. Even goed op zoek gaan en je doet hem een plezier, maar ook jezelf.

The Body Shop scheerspullen
Wie zegt dat mannen niet ijdel kunnen zijn? The Body Shop verkoopt een hele lijn met verschillende soorten scheerspullen, waarmee je een setje kunt samen stellen. Mannen gebruiken vaak de standaard producten zoals Gilette, dus hoe leuk en origineel is het dan om iets cadeau te geven wat de man normaal gesproken niet zelf zou kopen. Mannen kijken vaak niet verder dan hun neus lang is, dus wij vrouwen zouden daar verandering in moeten brengen.

Calvin Klein boxershorts
Wij vrouwen kunnen ons flink uitsloven als het aankomt op ondergoed. Voor mannen is dit net zo belangrijk (voor de meeste dan). De boxershorts van Calvin Klein vind ik persoonlijk enorm netjes en een mooie pasvorm hebben. Ja ik kan het weten, want mijn man draagt ze al jaren. Zeg nou eerlijk, ze zijn wel sexy toch?

Dinner cadeau
En mocht dit allemaal niets zijn voor het mannelijke geslacht waar jij een cadeau voor wilt kopen, dan kun je altijd nog een dinner cadeau geven. Een cadeaubon is vaak zo standaard en cliché, maar een dinner bon is altijd goed! Wie weet kun jij er zelf dan ook nog van profiteren.

 

Hopelijk heb ik jullie op weg kunnen helpen en zit er een bijpassend cadeau tussen voor jouw vriend, broertje of vader. Wat zou jij kopen? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

 

Volg Belle Vie fashion op TwitterInstagramFacebookBloglovin om op de hoogte te blijven van de nieuwste updates!

Comments

  1. says

    Wat een leuke ideeen! Ik vind het zo moeilijk voor een man, ik moet nog steeds iets vinden voor mijn vader èn mijn vriend maar met deze tips in mijn achterhoofd komt het zeker goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *