TonyMoly Bamboo

IMG_9850-01

Een van de meest toonaangevende Koreaanse beautymerken lanceerde afgelopen jaar een bamboo-lijn. De formule van deze producten bestaat uit pure bamboo sap. Vandaag zal ik hier meer over vertellen. Kijk je mee?

IMG_9851-01

Het Zuid-Koreaanse merk TonyMoly is opgericht in 2006 en is een van de meest toonaangevende merken in Korea. De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en mede dankzij de innovatieve technolochieen wordt TonyMoly erkend als één van de pioniers op het gebied van Koreaanse beauty trends. Daarnaast staan de producten bekend om de leuke en unieke verpakkingen. En dat klopt zeker, ik heb namelijk al eerder producten laten zien van het merk waar ik al erg enthousiast over was. Ook deze lijn heeft weer te gekke verpakkingen gekregen en lijkt qua looks én kleur ook echt op een stuk bamboe. Oh en wees niet bang, 2 producten hebben een klik-dop en 1 product een draaidop.

Afgelopen jaar (het klinkt ver weg, maar eigenlijk zijn het pas een paar maanden) lanceerde TonyMoly de Pure Eco Bamboo-lijn. Deze lijn bestaat uit 3 producten; een Cool Water Soothing Gel, een Clear Water Fresh Toner en een Moist Cream. De formule van deze producten bestaat uit pure bamboo sap en zullen in 3 stappen de huid kalmeren en verkoelen en het vochtgehalte van de huid stabiliseren. *Het bamboe sap komt uit het bamboewoud in Damyang dat in Zuid-Korea ligt.

TonyMoly Bamboo Cool Water Sooting Gel 300 ml €15

IMG_9859-01

2

Bij bamboo kon ik mij haast niets voorstellen, maar eenmaal na het aanbrengen van de producten werd het mij duidelijk. Deze producten zijn waanzinnig verfrissend voor de huid en zorgen echt voor een energieboost. Deze Soothing Gel bestaat voor 99% uit Damyang bamboe en is rijk aan mineralen en aminozuren. De gel-achtige formule kan zowel voor het lichaam als het gezicht worden gebruikt. Zelf gebruik ik de gel het liefst in de ochtend, als ik net wakker ben is zo’n oppepper extra fijn. Daarnaast lijkt deze gel mijn ook heerlijk na een dagje strand. Heerlijk verkoelend en dan kan mijn huid ook echt een vocht-boost gebruiken.

TonyMoly Bamboo Clear Water Fresh Toner 300 ml €15

IMG_9852-01

3

Stap 2 is de TonyMoly Bamboo Clear Water Fresh Toner. Deze toner bestaat voor 96% uit bamboewater en verfrist direct de huid. Het is de perfecte hydratatie voor een vermoeide en gespannen huid. Zelf gebruik ik de toner na het verwijderen van mijn make-up. Even aanbrengen op een watje en vervolgens haal je het watje goed over je gezicht heen. De overige ‘vuilresten’ worden verwijderd en de toner heeft een heel fijn, verfrissend effect.

TonyMoly Bamboo Cold Water Moist Cream 300 ml €23

IMG_9870-01

1

En als laatste uit de serie, de TonyMoly Bamboo Moist Cream. Een gel-vormige moisturizer die verrijkt is met 80% natuurlijke bamboewater. Deze crème zou het vochtgehalte van de huid weer helemaal in balans moeten brengen en een droge en/of geïrriteerde huid is dan ook verleden tijd. Zelf heb ik een droge huid en deze crème is helaas voor mij niet voedend genoeg. Ik snap de gedachte erachter, maar bij deze crème denk ik eerder aan een dagje zon, zee en strand. Mijn huid heeft hierna de juiste verzorging nodig en ik denk dat deze crème daar perfect voor is. Ook de Moist Cream heeft een extreem verkoelend effect en dat is precies waar mijn huid na verlangt na een dag vol met zon.

IMG_9851-01

Wat een leuke lijn van TonyMoly. Ondanks dat niet alle producten geschikt zijn voor mijn huid in deze tijd van het jaar, denk ik dat mijn huid er in de zomermaanden juist extra baad bij heeft. De Toner gebruik ik nu heel graag, maar de Soothing Gel en Moist Cream bewaar ik nog even tot de zon zich weer laat zien. De producten ruiken overigens heerlijk fris, precies wat past bij het verfrissende effect.

De TonyMoly Bamboo-lijn is online verkrijgbaar bij de Bijenkorf en Boozyshop.nl.

Wat vind jij van de bamboe verpakkingen?

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

 1. chucky1012 says

  Prachtige verpakking 👌
  Ik zou dit zeker in de zomermaanden gebruiken omdat dit een verkoelend effect heeft en dat het met de hele warme zomerse dagen zo nodig is.
  Waar zijn deze producten te koop?
  Want in een warenhuis verkopen ze dit merk wel…..
  Ik vind het een geweldig merk en ik denk menig beautyblogger ook.

  Een fijne dag 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *