TonyMoly Master Lab Sheet Masks

img_8965-01

Het Zuid-Koreaanse merk TonyMoly presenteert een geheel nieuwe masker lijn, Master Lab. De lijn bestaat uit 8 verschillende maskers en bevatten allemaal een geavanceerde technologie om de huid net even die extra verzorging te geven. Ik zal vandaag 3 van deze maskers laten zien. Kijk je mee?

img_8967-02

Het Zuid-Koreaanse merk TonyMoly is opgericht in 2006 en is een van de meest toonaangevende merken in Korea. De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en mede dankzij de innovatieve technolochieen wordt TonyMoly erkend als één van de pioniers op het gebied van Koreaanse beauty trends. Daarnaast staan de producten bekend om de leuke en unieke verpakkingen. En dat klopt, want ik heb al eerder een aantal maskers laten zien van het merk!

Het merk breidt haar collectie uit met een geheel nieuwe masker lijn, Master Lab. Deze lijn bestaat uit 8 verschillende maskers, ieder met een eigen werking en doeleinde. Of je nu last hebt van vermoeidheid, onzuiverheden of rimpels, er zit vast wel iets tussen. De complete lijn bestaat uit de volgende maskers; Caviar Sheet Mask, Ceramide Sheet Mask, Snail Mucin Sheet Mask, EGF Sheet Mask, Centella Asiatica Sheet Mask, Vitamin C Sheet Mask, Collagen Sheet mask en het Hyaluronic Acid Sheet Mask. Van deze 8 maskers zal ik het Hyaluronic Acid Sheet Mask, Collagen Sheet Mask en het Centella Asiatica Sheet Mask laten zien.

TonyMoly Master Lab Hyaluronic Acid Sheet Mask €5,-

img_8968-01

De meest effectieve bestrijder tegen rimpels? Dan ben je met hyaluronzuur op het juiste adres! Hyaluronzuur zorgt voor een gehydrateerde huid en fijne lijntjes verdwijnen als sneeuw voor de zon. Daarnaast wordt het vocht in de huidstructuur opgenomen. Uiteraard zijn de lijntjes niet weg na 1 keer gebruik van het masker. Voor een effectief effect dien je toch echt regelmatig het masker te gebruiken in combinatie met andere huidverzorging. Maar na een zware nacht, is dit masker toch wel een heerlijk begin van een nieuwe dag. Het masker zorgt namelijk voor een frisse, gehydrateerde huid. Ook wel een energieboost.

TonyMoly Master Lab Collagen Sheet Mask €5,-

img_8973-01

Het TonyMoly Master Lab Collagen Sheet Mask is gecreëerd om de rijpere huid te voeden, met als hoofdtaak anti-aging. Het masker bevat exact wat een rijpere huid nodig heeft, het welbekende ingrediënt collageen dat rimpels tegengaat. Ook hiervoor geldt natuurlijk voor een effectief effect vaker gebruik en de juiste huidverzorging, maar na gebruik voelt mijn huid zacht, fris en soepel aan.

TonyMoly Master Lab Centella Asiatica Sheet Mask €5,-

img_8974-01

Staat jouw huid vaak onder stress door intensieve spanning? Dan is het TonyMoly Centella Asiatica masker echt een uitkomst! Het masker is opgebouwd met een eeuwenoud traditioneel Aziatisch ingrediënt; Centella. Dit is een plantensoort dat verlichting geeft aan de huidstructuur. Dit masker is mijn grote favoriet. Na gebruik voelt mijn huid enorm ontspannen aan, maar het komt ook je gemoedstoestand ten goede. Net wat ik nodig heb!

img_8972-01

img_8976-01

Het masker zelf is nog een leuke bezigheid om aan te brengen. Het is namelijk geen bekend smeerseltje, maar echt een masker dat je dient aan te brengen op het gezicht. Inclusief gaten voor de ogen, de neus en je mond. Geen gezicht, maar wel heerlijk om even te ontspannen. Als je het masker na 20-30 minuten verwijdert, kun je het overgebleven serum op de huid nog even in masseren. Na gebruik voelt je huid als herboren!

img_8965-01

Wat zijn ze leuk, de nieuwe maskers van TonyMoly. Voor het meest effectieve resultaat moet je de maskers natuurlijk vaker gebruiken, maar ook na 1 keer gebruik ben ik al erg enthousiast. Mijn persoonlijke favoriet is het Centella Asiatica Masker, maar ik ben ook erg benieuwd naar de overige 5 maskers. De maskers zien er weer geweldig uit en de prijs is ook meer dan prima.

De nieuwe TonyMoly Master Lab Sheet Masks zijn onder andere te koop bij de Bijenkorf en online op Boozyshop.nl.

Verwen jij je huid regelmatig met een masker?

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *