Too Faced Tutti Frutti Fruit Cocktail Blush Duo

IMG_9818-01

Na wat rondneuzen op de Douglas site spotte ik een geheel nieuwe collectie van Too Faced, de Tutti Frutti-collectie. Deze fruitige collectie bestaat uit meerdere producten, maar mijn interesse ging eigenlijk uit naar 1 product, een duo blush. De afgelopen week heb ik de blush flink gebruikt en vandaag zal ik er alles over vertellen. Kijk je mee?

IMG_9820-01

IMG_9821-01

Too Faced weet altijd de leukste en meest originele verpakkingen te bedenken, maar de Tutti Frutti-collectie greep mij echt direct. De collectie bestaat uit een tiental producten, waaronder lipgloss, oogshaduw, een setting spray en een highlighter. Maar ook spotte ik maar liefst 4 verschillende duo blushes die wat mij betreft echt de uitblinkers zijn. De verpakkingen zijn schattig en fruitig en elk product is voorzien van een eigen fruitsoort.

IMG_9824-01

IMG_9840-01

De Too Faced Tutti Frutti Fruit Cocktail Duo Blush zijn verkrijgbaar in de kleur; Cherry Bomb, Apricot in the Act, Plumagranate en Strobeberry. Mijn keuze was snel gemaakt en ik ging voor de kleur Strobeberry. Deze blush bestaat uit een perziktint en een donkerroze tint, beide voorzien van shimmers.

IMG_9837-01

Op bovenstaande foto zie je de kleuren apart, en op de laatste swatch heb ik de kleuren gemengd. Je kunt de kleuren heel gemakkelijk los van elkaar dragen, maar de combinatie van beide kleuren vind ik persoonlijk het mooist. Oh en een leuk detail, de blush ruikt dus ook écht naar fruit.

IMG_9909

De blush heeft een prachtige pigmentatie en de kleur is mooi op te bouwen naar wens. De kleuren zijn makkelijk te combineren en de blush laat ook een subtiele glans achter.

IMG_9831-01

Wat is deze blush mooi! Niet alleen de verpakking is een hebbedingetje, maar ook de pigmentatie en kwaliteit is top.

De Too Faced Tutti Frutti Fruit Cocktail Duo Blush is online verkrijgbaar bij Douglas en kost €27,99.

Wat vind jij van de fruitige verpakking?

RelatedPost

Comments

  1. says

    Dit is eigenlijk de enige lijn van Too Faced die ik niet leuk vind haha. Ik vind de verpakking zo druk en goedkoop ogen. Het product op zich vind ik dan wel weer heel erg mooi 🙂

  2. says

    Oh wauw, Too Faced did it again. De verpakking is echt te schattig! Zo leuk. En ook wel weer lekker iets heel anders dan de rest van hun producten. Ik vind de blush er op je wangen ook echt heel erg mooi uitzien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *