NIEUW | Treaclemoon Body Lotions

img_8656-01

Treaclemoon, je kent het heerlijk merk inmiddels vast wel. Gebruik ik niet de zoetsappige douchegels, dan zijn het wel de shower mousses of handcremés. Vorige week ontving ik een heel leuk pakketje met hierin geheel nieuwe producten. Vandaag zal ik de eerste nieuwe producten laten zien, namelijk 3 nieuwe body lotions. Kijk je mee?

img_8657-01

Treaclemoon houdt van lachende gezichten en dat is wel duidelijk. Want zeg nou eerlijk, er wordt niet alleen tijd gestoken in het ontwikkelen van heerlijke en unieke geuren maar ook wordt er hard gewerkt aan het prachtige design. Treaclemoon lanceert weer een aantal nieuwe producten, waaronder de 3 nieuwe body lotions in de geuren; Calming Sea Secrets, My Coconut Island en Happy Melon Sorbet.

Treaclemoon Calming Sea Secrets Body Lotion 200 ml €3,49

img_8658-01

img_8663-01

As she built a castle in the sand, the waves kissed the sea shore and the rhytmic sound and salty air cleansed her weary mind. She loved the sea and mysteries.

Calming Sea Secrets is een geheel nieuwe geur van Treaclemoon en doet mij qua geur denken aan de zomer en zonnebrandcrème. De geur doet je terug denken aan de zee tijdens je vakantiebestemming. De body lotion bevat onder andere verzorgende en voedende avocado- en druivenpit oliën, sheabutter en glycerine.

Treaclemoon My Coconut Island Body lotion 200 ml €3,49

img_8664-01

img_8665-01

I’m going to a faraway place she said… just for a while… her toes wriggled in the warm sand and a silly seagull laughed and danced in the sweet wind.

My Coconut Island is exotisch en doet je gelijk denken aan de Caraïben, met parelwitte stranden en een azuurblauwe zee. Dit is een populaire bestaande geur van Treaclemoon. Persoonlijk vind ik de geur iets minder door de kokos, maar mocht jij er wel van houden dan kan ik de body lotion zeker aanraden!

Treaclemoon Happy Melon Sorbet Body lotion 200 ml €3,49

img_8660-01

img_8662-01

She made a necklace from the smooth seeth and a wonky little boat from the cheery yellow skin and set sail on the clear orange river where the strawberry ducks played.

Met deze Body lotion ruik je onweerstaanbaar fruitig naar een heerlijke, frisse meloen sorbet. De body lotion bevat onder andere voedende druivenpitolie, verzorgende avocado olie, sheabutter en glycerine. Deze geur kocht in onlangs als douchegel in Duitsland en staat als favoriet onder de douche voor het hele gezin. Heerlijk dat er nu ook een body lotion verkrijgbaar is, want de geur is verslavend.

img_8666-01

De substantie is niet te dik en niet te dun en smeert heel gemakkelijk uit. Wel heeft de body lotion even de tijd nodig om te worden opgenomen door de huid, maar daarna voelt je huid zacht en verzorgd aan. De heerlijke, unieke geuren zijn nog lang aanwezig! De producten zijn dierproefvrij en vrij van siliconen, parabenen en minerale oliën.

img_8657-01

Wat zijn ze fantastisch de nieuwe Body lotions. Happy Melon Sorbet is veruit mijn favoriet! De verpakkingen zijn leuk, de producten zijn zuinig in gebruik én lekker betaalbaar.

De nieuwe Treaclemoon Body Lotions zijn vanaf 3 september verkrijgbaar bij Etos.

Welke geur spreekt jou het meeste aan?

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

  1. says

    Wat een leuke verpakkingen alleen al inderdaad! Juist de kokosgeur spreekt mij wel aan. Daar ben ik namelijk dol op! 🙂 De body lotions lijken me heerlijk om te gebruiken en zien er ook nog eens ideaal uit om mee te nemen op reis.

  2. Jeanelle says

    Wat een geweldige verpakkingen. Mijn voorkeur gaat uit naar die met kokos, masr meloen lijkt mij ook heel erg lekker. Leuke review!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *