Nieuw | Treaclemoon Douche Foams

20170522_191649

Wie mij een beetje kent, weet dat ik dol ben op de producten van Treaclemoon. Onlangs voegde het merk handcrèmes toe aan de collectie, en deze wordt nu ook nog eens uitgebreid met heerlijke douche foams. Kijk je mee?

20170522_191722

Douche foams blijven enorm populair en ook Treaclemoon kon natuurlijk niet achterblijven met het uitbrengen van deze heerlijke creaties. De douche foams zijn verkrijgbaar in 2 verschillende geuren; Water melon splash en My coconut heaven. My coconut heaven is al een bestaande geur en Water melon splash is geheel nieuw.

Treaclemoon Water melon Splash douche foam 200 ml €5,95

20170522_191751

The Melon is said to be the food of angels. It’s walls a castle of cool, pale marble and a scent that sings fiestas, painted conkey carts and hot air balloons. Sweet.

Watermeloen is toch wel een van de lekkerste fruitsoorten om te eten in de zomer. Zoet en sappig en dat is ook precies hoe de water melon splash shower foam ruikt. Waanzinnig lekker! Alsof je een verse, zoete watermeloen door midden snijdt. De douche foam bevat onder andere arganolie wat een verzorgende werking voor de huid heeft. Dit is een favorietje hoor, zeker met het warme weer.

Treaclemoon My coconut heaven douche douche foam 200 ml €5,95

20170522_191812

I’m going to a faraway place she said… just for a while… her toes wriggled in the warm sand and the silly seagull laughed and danced in the sweet wind.

Wil je qua geur heerlijk wegdromen naar parelwitte stranden vol kokosnootbomen en een azuurblauwe zee? Dan is deze my coconut heaven shower foam perfect! De romige shower foam ruikt naar verse kokos sap. Niet helemaal mijn geur, puur omdat ik niet zo dol ben op kokos, maar wel zomers, romig en fijn.

2

De douche foams hebben een flinke inhoud van 200 ml en zijn zuinig in gebruik. Het is makkelijk te doseren en er komt vrijwel direct een volle, romige schuimlaag uit de fles. Mijn huid voelt na gebruik nog heel lang zacht aan en de geur is zeker nog een paar uur na gebruik flink aanwezig.

20170522_191923

Wat maak je mij blij met deze nieuwe douche foams. Persoonlijk grijp ik sneller naar een douche foam, maar extra blij ben ik met het feit dat een van mijn favoriete merken ze ook eindelijk heeft uitgebracht. My coconut Island is niet helemaal mijn geur, maar water melon splash vind ik waanzinnig lekker! Ik ben benieuwd of er in de loop van tijd nog meer geuren worden uitgebracht..

De Treaclemoon douche foams zijn vanaf volgende week verkrijgbaar bij Etos en Albert Heijn.

Ga jij voor kokos of watermeloen? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

  1. Varenka W says

    Ik ken de cocos variant al voor deze naar NL kwam en kocht deze altijd op vakantie
    Elke x als ik deze geur ruik moet ik eraan denken
    Dus extra blij met deze douchefoam’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *