NIEUW | Treaclemoon Warm Gingerbread Spice & Scented Bath Salts

IMG_2272-01

Qua weer vind ik dit koude en natte seizoen maar niks, maar qua geuren zit je in deze tijd van het jaar bij mij helemaal goed. Winterse geuren zijn mijn favoriet! Treaclemoon komt met een heerlijke, nieuwe geur voor onder de douche en in bad én speciaal voor de feestdagen zijn er nu ook tijdelijk verschillende zakjes met geurende badzouten op basis van zeezout. Kijk je mee?

IMG_2275-01

Treaclemoon is wat mij betreft één van de merken met de meest fantastische verpakkingen. De kleurrijke flesjes en zakjes vallen gelijk op en daarbij staat er ook altijd een leuke tekst op de verpakkingen. Niets is natuurlijk zo lekker als een warm bad na een koude winterdag. Speciaal daarvoor bracht Treaclemoon een geheel nieuwe geur uit, Warm Gingerbread Spice en 4 verschillende soorten badzout.

Treaclmoon Warm Gingerbread Spice Shower & Bath Gel 500 ml €5,49

IMG_2278-02

IMG_2279-01

De naam verklapt het natuurlijk al, maar deze heerlijke Shower & Bath gel ruikt naar peperkoeken met een warm randje. Heel winters en perfect na een koude winterse dag. De romige substantie schuimt gelijk zodra het in aanmerking komt met warm water en mijn huid voelt heel zacht aan na gebruik. Warm Gingerbread Spice bevat verzorgende glycerine en kruidig gemberextract. Een heerlijke geur als je het aan mij vraagt en bij ons thuis wordt het al enthousiast gebruikt.

Treaclemoon Scented Bath Salts 1 zakje €1,49

IMG_2277-01

Helaas heb ik momenteel geen bad tot mijn beschikking, maar toch wilde ik de nieuwe en tijdelijke badzouten even belichten. Er zijn 4 verschillende zakjes verkrijgbaar; Cosy Spiced Hugs, Winter Berry Magic, Christmas Dreams en Party Girl Bubbles.

Cosy Spiced Hugs;
Deze echte nostalgische wintergeur ruikt naar kruidige kaneel. De basis van zeezout is verrijkt met jojoba olie, vitamine E en verzorgende en huidverzachtende saffloerolie.

Winter Berry Magic;
Met de sprankelende geurbeleving van wilde bramen is deze basis van zeezout verrijkt met jojoba olie, huidverzachtende saffloerolie, vitamine E en verzorgende rozenbottelolie.

Christmas Dream;
Met de heerlijke geur van rijpe granaatappels en verrijkt met vanille extract, jojoba olie, vitamine E, huidverzachtende saffloerolie en vijgenextract.

Party Girl Bubbles;
Met de intens feestelijke geur van perzik prosecco! De basis van zeezout is verrijkt met perzikextract, druivenpit olie, jojoba olie, huidverzachtende saffloerolie en vitamine E.

Ik kan niet wachten om binnenkort weer in bad te kunnen, want uiteraard gaan mijn zakjes gelijk in de test!

IMG_2275-01

De limited edition Warm Gingerbread Spice Shower & Bath Gel van Treaclemoon is verkrijgbaar via Kruidvat en Trekpleister. De limited edition Scented Bath Salts zijn tijdelijk verkrijgbaar via Makro, Plein.nl en Kruidvat België.

Wat is jouw favoriete geur in de winter?

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *