Treacle Moon Sweet BlackBerry Memories bath & shower gel

2016-06-13 10.36.24

Treacle Moon breidt haar collectie uit met de zomerse bath and shower gel ‘Sweet BlackBerry memories’. Ook komt er een oude, bekende geur terug in het assortiment. Vandaag zal ik alles vertellen over deze 2 geursensaties. Kijk je mee?

2016-06-13 10.37.20

Treacle Moon zegt zelf dat de geur van de Sweet BlackBerry memories bath & showergel je herinneringen naar boven brengt uit je kindertijd. De geur is te vergelijken met vroeger, waarin je speelde in het bos en bosbessen plukte voor het maken van je eigen jam. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik mij niet kan herinneren dit ooit gedaan te hebben, maar ik kan mij er wel een voorstelling bij maken. De geur is lekker zoet, maar tegelijkertijd ook zacht en lekker fris. Een typische blauwe bessen geur, erg lekker!

2016-06-13 10.36.52

De Sweet BlackBerry Memories bath & shower gel is uiteraard weer verkrijgbaar in een grote fles van 500 ML. Heerlijk, zo kan ik er lang mee doen, maar het is soms wel wat onhandig. De fles is weer voorzien van leuke teksten, kleuren en printjes, hij valt goed op. Overigens zijn de Treacle Moon producten dierproefvrij, vrij van parabenen en gemaakt van recyclebaar plastic.

zeep

Zoals je kunt zien is de bath & showergel paars een heerlijk dik en romig. In combinatie met water wordt het een flinke schuimlaag. Je kunt het gebruiken voor onder de douche, maar ook voor een lekker schuimbad.

2016-06-14 10.17.37

Terug van weg geweest is de Treacle Moon Those Lemonade days bath & shower gel. Deze typische zomergeur is weer terug in het assortiment op velen vezoek. De tintelfrisse geur van citroenlimonade geeft je humeur onmiddellijk een intens vrolijke boost. Ik schreef hier al eerder een uitgebreide review over, dus mocht je benieuwd zijn dan kun je het hier lezen.

2016-06-14 10.18.51

Sweet BlackBerry memories behoort vanaf nu tot 1 van mij favorieten. De geur is heerlijk voor in de zomer, maar toch ook wel na een herfstachtige regenbui. Ook ideaal dat Those lemonade days weer terug is van weggeweest, want deze geur is erg populair. Ik blijf een zwak houden voor Treacle Moon en het fijne is dat de producten mijn huid niet uitdrogen en de geur nog intens lang terug te ruiken is.

De Treacle Moon bath & showergels zijn te koop bij de Etos & Albert Heijn en kosten €4,99 per stuk.

Ga jij in de zomer liever voor blauwe bosbessen of frisse citroen limonade? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

  1. says

    Wat zijn ze leuk hé! Ik heb de paarse nu in mijn douche staan. Meestal wil ik lekker afwisselen, omdat de flessen zo groot zijn. Je doet er zo lang mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *