Trind herfst/winter Misty Meadows Collectie

20161108_183656

Trind presenteert weer een prachtige collectie voor de herfst en de winter, de Misty Meadows collectie. Een collectie van 6 verzorgende nagellakken die zijn gebaseerd op de mistige, koude herfst en winterochtenden op de hei. Kijk je mee?

20161108_183813

Van links naar rechts
Mesmerizing Maroon-Rosy Cheeks-Fronzen Pond-Stormy Weather-Holiday Class-Muddy Meadows

De collectie bevat in totaal 6 verschillende kleuren, uiteenlopend van klassiek rood tot winters licht blauw. Zowel de naam van de gehele collectie, de namen van de lakjes apart en de kleuren vind ik passen bij deze tijd van het jaar. Alles klopt en aan ieder moment van de koude wintermaanden is gedacht. Wat betreft de lakjes en het merk zelf blijf ik ook enthousiast. De vormgeving van het flesje is leuk en de kwastjes zijn fantastisch. Lang en breed, in een handomdraai zijn je nagels strak gelakt. Overigens voorzien de nagellaken je nagels niet alleen van een mooie kleur, maar worden ze tegelijkertijd ook verzorgd en versterkt.

Op iedere foto draag ik 2 lagen nagellak..

img_9892

Rosy Cheeks
Deze kleur is gebaseerd op een frisse ochtendwandeling over de hei waarbij je wangen kleuren van de kou. Ja, ik snap de inspiratie. Oud roze, een prachtige elegante kleur die mooi dekt met 2 dunne laagjes.

img_9896

Frozen Pond
Ijsblauw, zeker in de winter ben ik dol op deze kleur. De naam en de kleur doen mij direct denken aan de film Frozen. Let it gooo, Let it goooo.

img_9902

Stormy Weather
Alsof er een flinke storm begint aan te komen, dat is waar de kleur mij aan doet denken. Trind noemt de kleur zelf donkergrijs, maar zelf vind ik het toch echt wel een blauwe tint. Dekt mooi met 2 dunne lagen, maar helaas is de beschadiging op de nagel van mijn ringvinger er wel duidelijk doorheen te zien.

img_9911

Mesmerizing Maroon
Natuurlijk kan de meest perfecte kleur voor de herfst niet ontbreken. Rood, maar dan met een zachte toon. Dit is toch wel mijn favoriet van het rijtje.

img_9916

Holiday Class
Klassiek rood, voor de echte rood liefhebbers. De meest stijlvolle kleur voor de feestdagen. Dekt overigens al erg mooi met 1 dun laagje.

img_9921

Muddy Meadows
Een diep paars/rode kleur. Een mooie aubergine tint, die soms ook wel wat naar bruin neigt. Heel bijzonder!

20161108_183731

Ja hoor, wat mij betreft heeft Trind het weer geflikt om een prachtige collectie neer te zetten passend bij het seizoen. De lakjes blijven ongeveer 3 tot 4 dagen mooi zitten en drogen snel op, een dikke prima.

De lakjes zijn nu tijdelijk te koop bij onder andere Etos en DA en kosten €10,12 per stuk.

Welke kleur is jouw favoriet? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

RelatedPost

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.