Trind Welcome To Miami voorjaar/zomer collectie 2018

20180418_111346

Eindelijk laat de zon zich weer zien. Gelukkig maar, want ook de mooiste lente en zomer collecties worden uitgebracht. Trind komt met een prachtige collectie Welcome in Miami, bestaande uit 6 kleurrijke nagellakken. Kijk je mee?

20180418_111321

South Beach – Let’s Conga! – Ocean Drive – Coral Crazy – Sonny Crockett – Oh Flamingo!

Met de Trind Welcome To Miamivoorjaar/zomer collectie word je meegenomen op reis naar Miami waar we genieten van zon, zee en strand. De collectie bestaat uit 6 kleuren; een prachtige zalmroze tint, een een heldere koraal, fuchsia, zacht lila, vrolijk turquoise en levendig blauw.

20180418_111233

De kwastjes van de Trind Caring Color nagellakken vind ik altijd erg fijn. Ze zijn lang en breed wat het lakken heel gemakkelijk maakt. Daarnaast ligt het kwastje heel fijn in de hand. Naast het fijne kwastje voorzien de nagellakken de nagels niet alleen van een mooie kleur, maar worden je nagels tegelijkertijd ook verzorgd en versterkt. Voor de beste combinatie raad Trind je aan de nagellakken te gebruiken met de Trind nagelverzorgingsproducten.

2

Sonny Crockett is geïnspireerd op Sonny Crockett uit Miami Vice. Ken jij zijn voorliefde voor pastelkleurige outfits nog? De kleur is erg zacht, enorm draagbaar en dekt perfect met 2 dunne laagjes. Oh Flamingo! is voor mij qua kleur de definitie van de zomer. Deze kleur doet ons denken aan de flamingo’s die je in Miami vindt. South Beach is een prachtige, vrolijke turquoise tint en zal ik de zomer ook erg mooi staan op je teennagels.

1

Ocean Drive is de place to be in Miami. De kleur is zo blauw als de heldere lucht op een zomerse dag in Ocean Drive. Coral Crazy vind ik persoonlijk iets meer naar rood neigen in plaats van koraal, maar desondanks is het een prachtige kleur. Oh en de kleur staat prachtig in combinatie met zongebruinde handen. Let’s Conga! is een donkere fuchsia tint, zo heet als een zomer in Miami. Erg mooi voor alle leeftijden en alle huidtinten.

20180418_111256

Wat een prachtige voorjaar/zomer collectie heeft Trind weer uitgebracht. Ik snap de gekozen kleuren wel! Mijn persoonlijke favorieten zijn toch wel; Oh Flamingo! en South Beach. De Trind nagellakken blijven gemiddeld 3 tot 4 dagen mooi zitten, drogen snel op en dekken volledig met 2 dunne lagen.

De Trind BoHo Vibes collectie is nu onder andere te koop via de webshop van Trind en kosten €10,15 per stuk.

Wat is jouw favoriete kleur uit de Trind Welcome To Miami collectie?

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

  1. says

    Sonny Crocket ken ik nog en inderdaad, hij droeg altijd van die mooie pasteltinten. En altijd een zonnebril als ik het goed heb!
    Die pastelkleuren zijn echt prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *