Bomb Cosmetics Foot Scrub

Na een gezichts scrub, hand scrub en lichaam scrub vond ik het ook wel is tijd worden voor een voeten scrub. Ik kon alleen steeds niet de juiste vinden. Vaak vond ik ze niet lekker ruiken of de scrub veel te grof ( ik hou meer van wat fijner ). Na lang zoeken heb ik eindelijk een heerlijke voeten scrub gevonden!


De scrub zit in een grote pot. Ik vind de pot er heel erg leuk uit zien. Blauw met bloementjes erop. Er waren nog andere soorten en geuren maar ik vond deze het lekkerste.

 

Zoals op de achterkant staat : Een verfrissende voet scrub gemaakt met hydraterende shea butter en zonnebloem olie. Daarnaast bevat het zwarte peper en citroengras olien voor vermoeide voeten. De voet scrub is 6 maanden houdbaar wat ik wel erg jammer vind omdat het een grote pot is. Ben bang dat ik de pot niet leeg ga krijgen binnen 6 maanden.

De substantie is goed dik wat ik echt een pluspunt vind! Als je het onder de douche gebruikt is het niet fijn als het van je handen/voeten afglijd. Hmm.. het ruikt echt heerlijk, het doet me denken aan de Hamam. Van de zwarte peper ruik ik trouwens niks. Ik ruik heel licht citroen maar niet te overheersend. De scrub is ook niet te grof en dat vind ik ook fijn, vaak als een scrub te grof is en ik ga me scrubben dan vind ik het pijn doen.

De beste manier om de scrub aan te brengen is door een beetje in je handen te nemen en je voeten er mee in te masseren, als je klaar bent kun je het afspoelen. Je kan ook een speciale scrub handschoen gebruiken maar persoonlijk vind ik het fijner om het met mijn handen te doen. De scrub is ideaal voor in de douche.

Ik vind dit echt een verschrikkelijke foto maar ik wou toch even laten zien hoe de scrub eruitziet op mijn voet. Ik heb mijn voet hier goed ingemasseerd en daarna afgespoeld met warm water. Mijn voet voelt echt heerlijk zacht aan. Je voelt echt het verschil tussen mijn niet gescrubde voet en mijn wel gescrubde voet. Ik ben echt enthousiast!!

Ik heb de scrub in een winkeltje gekocht bij mij in de stad waar ze nu een leuke actie hadden. Normaal kost de pot 12,95 maar ik kreeg nu 50% korting.
Gelukkig heb ik een website kunnen vinden waar ze de scrub ook verkopen! ( hier betaal je wel gewoon de normale prijs ).
http://www.huidverzorging-mireille.nl/c-2065018/bomb-cosmetics/
Op de website zijn  nog veel meer leuke verzorgingsproducten vinden, ik zou zeker even een kijkje nemen!

Gebruik je zelf al een voet scrub of vind je het overbodig?

Liefs,
Priscilla

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *