Empties #1

Ik heb lang zitten twijfelen of ik een empties artikel zou gaan doen. In video vorm vind ik het altijd super leuk om te kijken maar ach, waarom niet in een artikel vorm? Ik heb een heleboel producten op gemaakt deze maand waar ik veel over kan vertellen.

Laten we beginnen over de haar producten die ik op heb gemaakt. Ik gebruik nooit een standaard shampoo en conditioner. Wel wil ik altijd een shampoo en conditioner van hetzelfde merk. Deze maand had ik de ultimate colour shampoo van Schwarzkopf in de test. Ga ik deze vaker kopen? Nee absoluut niet. In de winkel rook de shampoo erg lekker en dat is ook wel de reden waarom ik het mee nam. Op mijn haren rook ik er niks meer van terug, het rook zelf een beetje muffig.

Dan mijn deodorant. Ik heb er 2 opgemaakt. Op dit moment is de stress protect van Nivea de enige deodorant die bij mij werkt. Ik zal deze daarom ook nog lang gaan gebruiken en heb ook al een voorraad ingeslagen. De daily rose deodorant van Rituals heb ik altijd bij me in mijn tas. Voor als ik me even extra op wil frissen. Erg lekkere geur, maar bij mij werkt het niet tegen het transpireren. Wel voel ik me weer fris na het op sprayen van de deodorant.

Met shower gel kan ik heel erg lang doen omdat ik altijd een andere gebruik, zo staan er wel minstens 4 verschillende soorten bij mij in de douche cabine. Ik heb de pink grapefruit opgemaakt dit keer van The Body shop. Erg lekker, misschien dat ik de shower gel nog wel een keer koop. Alhoewel ik het wel echt een zomer geur vind. Ook heb ik 2 miniaturen opgemaakt van Alien, je weet wel die lekkere parfum. Een douchegel en een bodylotion. Heerlijke geuren zijn dit ze ruiken precies hetzelfde als de parfum. Ik heb nog een voorraadje hier van liggen. Gelukkig maar want ik kan echt niet zonder deze geur.

Dan de make-up. Make-up gaat bij mij niet heel erg snel op omdat ik altijd wat anders gebruik. De foundation heb ik heel erg lang mee gedaan, er zit nog een heel klein laagje in maar dat krijg ik er niet meer uit. Ik heb al weer een nieuwe in gebruik, hele fijne foundation vind ik het. Ook heb ik 2 eyeliners op gemaakt. De bruine van miss helen is al heel erg oud, ik denk al 4 jaar. Oeps, gelukkig is hij nu op. Ook heb ik een zwarte eyeliner van Rimmel op gemaakt. Ik vind deze erg fijn werken en hij is waterproof. Ik heb er nu een van Catrice in de test, als die niet fijn is koop ik zeker weer de eyeliner van Rimmel.

En als laatste de overige producten. Wattenstaafjes gaan er bij ons heel snel doorheen. Ik gebruik het altijd om mascara weg te halen boven en onder mijn ogen. Ook gebruik ik veel wattenschijven. Het liefst grote zodat ik er minder van nodig heb. En natuurlijk niet te vergeten nagellak remover.


Dat waren al weer alle producten die ik op heb gemaakt deze maand.

Ik hoop dat jullie het net zo leuk vonden in artikel vorm als in video vorm.

Liefs,
Priscilla

Comments

  1. says

    Wat een hoop producten! Ik heb ook dezelfde shampoo gebruikt en inderdaad het ruikt lekker in de fles maar daarna vervliegt het heel snel. Wattenstaafje en schijfjes gaan er bij mij ook snel doorheen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *