Instagram diary #1 – Mei

Degene die mij volgen op Instagram zien regelmatig foto’s tegen komen van wat ik voornamelijk mee maak! Het leek me nu wel leuk om standaard aan elke einde van iedere maand een artikel te plaatsen van de leukste foto’s met een verhaaltje erbij. Zo kom je ook wat meer te weten over de foto’s en ook een beetje over mij.


Het begin van de maand Mei begon natuurlijk met mijn vakantie naar Turkije. Ik plaatste op instagram een foto van Victoria’s Secret. Ik heb een aantal heerlijke spulletjes gekocht. Ook was er een win actie op mijn blog, inmiddels is er al een winnaar gekozen.
Terug van vakantie moest ik natuurlijk even langs de Primark. Dit doe ik het liefst lekker alleen op een tijdstip dat het rustig is. Ideaal en erg rust gevend. De Primark is trouwens in Almere, 15 minuten voor mij met de trein.


Ik wou al een hele tijd slip ons hebben. Deze kwam ik tegen op de website van de Sacha. Ik twijfelde eerst of ik ze wel zou bestellen want ze kosten namelijk 80 euro. Uiteindelijk besloot ik om ze toch te bestellen en gelukkig maar, want ik ben gek op de schoenen. Ik krijg een heleboel leuke reacties op Instagram als ik een foto plaats waar ik deze schoenen draag.


Deze foto kwam ook voorbij en heb ik echt heel veel reacties op gekregen. Ik kreeg een cadeau van mijn man en dat was een MAC lipstick. Hoe lief is dat 🙂


3 nieuwe lipsticks die is scoorde. De eerste is van Essence, de 2de van Catrice en de 3e van Rimmel. Prachtige kleurtjes die ik vaak draag.


Make-up die ik droeg op een dag. De dior foundation is echt bijna op, zo jammer!


Wij zijn gek op Nederlandse muziek dus 3 keer raden waar wij heen gingen. De toppers! Erg gezellig en natuurlijk waren we gekleed volgens de dress code. Wij moesten rode kleding aan zoals je kunt zien op de foto.


Ik plaats niet vaak foto’s van eten maar dit was erg lekker. Wrabs met zalm, komkommer en kruidenkaas. Heel erg makkelijk om te maken en niet heel erg ongezond.


Ik vroeg aan mijn volgers welke parfum zij droegen. Ik had zelf die dag deze parfum op. Ik heb heel veel leuke reacties gekregen, fijn dat iedereen zo leuk mee doet.


Ook gingen mijn man en ik naar het concert van Marco Borsato, wauw wat hebben we genoten. Echt heel erg mooi was het. Voor dat we naar binnen gaan moesten we allebei echt nog even koffie hebben.


Samen toerist spelen in Amsterdam haha. Heerlijk om door Amsterdam te wandelen. Mijn opa en oma waren 55 jaar getrouwd dus we gingen met de hele familie uiteten. Deze foto maakte we onderweg naar het restaurant.

En de maand Mei sloot ik af met een Magnum ijsje. Deze kon ik zo zelf samen stellen in de Bijenkorf, hij was super lekker. Er zaten stukjes aardbeien suiker, karamel en nootjes op.

Dat waren de foto’s al weer, ik hoop dat jullie het leuk vonden!

Liefs,
Priscilla

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *