Instagram diary #2 – Juni

De maand Juni is al weer bijna afgelopen, wat is het snel gegaan zeg. We hebben een paar heerlijke dagen gehad en ik heb ook wel weer wat leuke dingen mee gemaakt. Het is weer tijd voor mijn Instagram diary. 


Mijn lieve Lilo. Wat een gekke kat is het toch. Hij heeft elke keer een andere slaap plek en dit keer was het op de ketel. Hij is er al een paar keer slapend van af gevallen haha.


Mijn eerste bbq van het jaar was een feit. Alleen vind ik de marshmallows als toetje het aller lekkerste! 


Ik deed mee aan mijn eerste Instagram challenge. Iedere dag moest je een foto plaatsten met spulletjes in de kleur die bij de dag was aangegeven. Erg leuk om dit een keer gedaan te hebben. Mocht je nog iemand weten die ook een leuke challenge doet, ik ben er altijd voor in.


Super leuk, ik ga eind Juli samen met mijn man naar Parijs! Tips zijn heel erg welkom, zal er ook nog een artikel over plaatsen.


Mijn 2 nieuwe lipsticks van Rimmel. Ik heb hier ook een review over geschreven. Ik heb de lipsticks erg vaak op gehad deze maand. Review.

Alhoewel ik aan de lijn ben kon ik dit toch echt niet weerstaan tijdens de eerste voetbalwedstrijd van Nederland. Wat een prachtige wedstrijd was het toch, hier kan ik echt van genieten.


Eindelijk heeft mijn AH ook een treaclemoon schap. Ik nam Warm cinnamon nights en cool melon fresca mee. Heerlijk kan nu al niet meer zonder!


Ik kocht bij de Action deze handige opberg bakken. Hierin heb ik al mijn nagellak in gedaan. Ik heb nu nog 2 bakken er bij gekocht want niet alles paste er in.


Samen met mijn man ging ik even naar Bataviastad, voor ons is dat 5 minuten rijden. Het was heerlijk weer dus ik kon gelijk mijn nieuwe zonnebril op doen. Wel even wennen dit model.


En we sloten de maand af met een heerlijke lunch op een terras. 


Dat waren weer mijn leukste Instagram foto’s! Op naar de volgende maand.


Liefs,
Priscilla 


Volg me ook op Bloglovin, Twitter en Facebook

Comments

  1. says

    Wat een heerlijke foto’s toch!! Super leuk dat je naar Parijs gaat met je man!! Woo jullie hebben ook veel douchegels bij de AH, wij hadden er laatst maar 2 (en die had ik al, haha)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *