Like’s & dislike’s // April

Afgelopen maand heb ik weer een heleboel nieuwe producten gebruikt en uitgeprobeerd. Ik heb een aantal producten waar ik heel erg enthousiast over ben maar ook zeker een paar producten die ik niet meer ga gebruiken.


Laat ik beginnen met mijn dislike’s. Gelukkig zijn het er niet veel.

Deze Crazy volume mascara van essence is voor mij echt een dislike. Ik heb een heleboel goede reviews gelezen over de mascara en was zo enthousiast geworden dat ik hem ook gekocht heb. Ik ben er helemaal niet meer enthousiast over na het gebruiken. Het borsteltje is zo groot dat mijn oog helemaal onder zit na het gebruiken. Ook klont het heel erg op mijn wimpers. Het borsteltje zelf is wel goed alleen is die veel te groot.

 
Dan de tweede en ook meteen de laatste dislike. De BB cream van Miss Sporty. Mijn huid word heel erg vettig na het gebruik van de BB Cream. Ik heb een betere BB cream in mijn bezit. Dus ik blijf zeker bij mijn oude vertrouwde BB cream.

Zo en nu verder met Mijn absolute like’s..

Net zagen we de mascara die ik vond tegenvallen om de grootte van het borsteltje. Deze mascara van NYC heeft exact hetzelfde borsteltje als de mascara van Essence maar dan een stuk kleiner. Wauw deze mascara is echt perfect voor mijn wimpers. En hier zit ik niet helemaal mee onder :).

Deze oog-en lip reinigingslotion is echt heel erg goed. Mijn huid word super zacht na het gebruik maar ook mijn make-up gaat er heel erg goed van af. Je hebt maar een heel klein beetje nodig en 2 watjes zijn ook genoeg voor het verwijderen van je hele make-up look. Ik kan deze reinigingslotion iedereen aanraden.

De laatste tijd gebruik ik erg veel make-up van het merk ELF. Zo ook deze ogenschaduw palette van ELF. De kleuren zijn echt prachtig maar ook de pigmentatie is erg goed. Je kunt aan de foto wel zien wat mijn favoriete kleuren zijn.

Deze anti-klit spray van Andrelon is echt heerlijk. Ik spuit de anti-klit spray direct in mijn haren na het douchen. Mijn haren zijn makkelijk door kam baar en het ruikt echt heel erg lekker. Ook zit er meteen een bescherming in tegen hitte. Dus het is meteen een bescherming voor je haren als je je haren gaat fohnen/stijlen/krullen.

De combinatie van de ELF baked blush en de Blush brush van real technigues is echt een aanrader. De kleur is zo mooi op je gezicht. Nou moet ik zeggen dat ik sowieso als enthousiast was over de blush brush maar de ELF baked brush heeft ook een hele goede pigment.

En dan als laatste de Japanse cherry blossom eau de toilette van The Bodyshop. Ik spray deze geur altijd op mijn kussen voordat ik ga slapen. Het ruikt echt heerlijk en werkt echt rustgevend. Ik slaap heerlijk door de geur.

Dit waren mijn dislike’s en like’s van afgelopen maand!

Heb jij al ervaring met deze producten, zo ja wat vind je er zelf van?

Liefs,
Priscilla

Comments

  1. inge says

    De loreal oog-en lip reinigingslotion gebruik ik ook, eerst het eigen merk van kruidvat maar nu dus deze en veel beter en zachter voor de ogen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *