PERSONAL / Alweer een half jaar getrouwd ♥

Whoehoe, time flies when youre having fun! Vandaag zijn we al weer een half jaar getrouwd! Wat is het snel gegaan, maar ik moet zeggen we hebben het ook erg druk gehad de afgelopen 6 maanden.

Ik krijg al een half jaar lang keer op keer dezelfde vraag ‘ En hoe voelt het nou om getrouwd te zijn ‘?. En nog steeds weet ik niet wat ik moet antwoorden, ja natuurlijk ik ben gelukkig. Maar eigenlijk is er heel weinig veranderd. We dragen nu een ring om onze vinger en we kunnen elkaar de man/vrouw benaming geven.

Hoe ervaren wij het getrouwde leven?
We zijn allebei natuurlijk dol gelukkig, maar we hebben ook zeker wat minder leuke reacties gekregen. Ten eerste heb ik niet zijn achternaam maar hij die van mij ( hier hebben we zelf bewust voor gekozen ). Ook zijn we beiden nog wel ‘jong’ en ook dit begrijpt niet altijd iedereen. Je moet nog genieten is wat we veel hebben gehoord. Maar who cares, als wij maar gelukkig zijn!

Tips voor een goede relatie/huwelijk..

  Praat goed met elkaar, geef elkaar de gelegenheid zijn/haar zegje te doen.
♥    Wees altijd eerlijk, met eerlijk zijn kom je het verste.
♥    Geef elkaar de ruimte, alleen maar op elkaars lip zitten werkt niet.
♥    Doe leuke dingen samen, geniet van elkaar.


Nu ben ik natuurlijk super benieuwd wat jullie van het huwelijk vinden, en of je ooit zelf wilt trouwen en op welke leeftijd?

Laat je een reactie achter? Vind het leuk om te lezen.

Liefs,
Priscilla

Comments

 1. says

  Ik vind het fantastisch, dat je voor iemand kunt kiezen en het gewoon doet omdat dat goed voelt. Ik vind het raar als mensen zeggen: maar je moet nog genieten?! Je geniet nu toch ontzettend! Alsof je opgesloten zit en niets meer mag of kan. Ik vind jullie een prachtig stel! Ik wil zelf ook erg graag trouwen maar mijn relatie is stuk gelopen. Dus op jonge leeftijd zal het bij mij niet door gaan. Ik vind het knap dat je je zo opstelt in dit artikel en onze meningen vraagt. Geniet van elkaar en zorg goed voor elkaar:) liefs, Esther

 2. says

  aah nog maar zo kort, ik wist dat je nog niet lang getrouwd was maar 6 maandjes haha.. Toen ik het las vond ik het al heel leuk! Ook al ben je nog best jong maar jaren terug was dat normaal haha.. Ik vind het in ieder geval super leeuk!

 3. says

  wat een leuk artikel! en gefeliciteerd met je half jarig huwelijk!!
  ik ben in sept 7 jaar (ja echt en wat klinkt dat lang!!) getrouwd!
  wat heel belangrijk is… blijf met elkaar communiceren, als je iets dwars zit deel dat dan anders gaat het sudderen en potten en op een gegeven moment loopt de emmer over!

  ook als je kinderen hebt blijf leuke dingen samen doen! anders draait je huwelijk nog maar om 1 ding… de kinderen!

  kijk uit voor de enge sleur!!!

  en het gras lijkt altijd groener bij de buren (andere man of vrouw) maar blijf goed kijken naar wat je hebt! nergens is het alleen maar rozengeur en maneschijn!

  respecteer elkaar en laat de ander in zijn waarde…

  hele goede punten van jou!!! super leuk dat jullie jong getrouwd zijn. wij ook en ook wij kregen commentaar! ach we spreken die mensen over 20 jaar wel als we nog steeds gelukkig getrouwd zijn 😉

  • says

   Ahh wat leuk, jeetje 7 jaar al! De achternaam verandering was nog het grootste punt maar ook daarin kon niemand ons tegen houden. Gelukkig hebben we natuurlijk meer positieve reacties gekregen dan negatieve maar toch kan het aan je gaan vreten.
   Bedankt voor je tips, super lief 🙂
   Liefs

 4. says

  Wat een leuk artikel. Dat mensen zo reageren vind ik heel naar. Dat is hun idee van hoe het leven moet lopen; als ze daar zo stellig van overtuigd zijn, moeten ze dat lekker doen maar niet oordelen over een ander die daar een ander beeld bij heeft. Wel moet ik toegeven dat ik ook heb nagedacht over jullie leeftijd, haha. Ik dacht dat het misschien te maken zou hebben met een christelijke opvoeding o.i.d. Ik ben zelf wel gelovig opgevoed en wil daarom zeker ook vroeg trouwen. Ook omdat mijn ouders dat gewoon veel waarde aan hechten. Inmiddels ben ik 3,5 jaar samen met mijn vriend en wanneer je nog steeds zo gek op iemand bent na zo lang weet je zeker dat je een goede keuze maakt. Ongeacht je leeftijd. Ik vind jullie een supermooi stel! ♡

 5. says

  wat zijn jullie een leuk stel ♥ ik vind dat de leeftijd er niet toe doet, als het voor jullie beiden goed en vertrouwd voelt en dit is wat jullie graag wilden, waarom dan niet.? ik zou zeggen; geniet lekker van de tijd met elkaar samen.!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *