SPAM JE BLOG #1

 
Hoi lieve meiden,
Ik zag op een aantal blogs dit super leuke idee tegen komen, spam je blog!
Elke ochtend maak ik een rondje op mijn favoriete blogs. Natuurlijk ben ik altijd nieuwsgierig naar nieuwe blogs en wil jullie daarom de kans geven jouw blog te spammen.
 
( hoe vaak kan ik het woord blog gebruiken in een paar zinnen, hihi )
 
 
Laat me in een reactie even weten :
 
Hoe je heet
Hoe oud je bent
Wat je hobby’s zijn
Hoe je blog heet en waar over je blogt
 
 
Succes meiden 🙂
 
Liefs,
Priscilla
 
 
 
Doe je al mee aan de Victoria’s Secret win actie? klik hier om mee te doen.

Comments

 1. says

  Ik ben Jorinda en ben 23 jaar.
  Ik blog over fashion , beauty , lifestyle , food , muziek en meer.
  Dit doe ik allemaal met een persoonlijke twist waardoor het net iets anders is als andere.
  Mijn blog heet Expecto Patronum , deze naam komt uit de Harry Potter boeken.
  Dit is ook meteen een van mijn hobby’s , Harry Potter ik ben er verslaafd aan =)

  Liefs Jorinda

 2. says

  Wat leuk dat je ook een ‘Spam je blog’-artikel plaatst! Ik ben Denise en de trotse eigenaresse van mijn persoonlijke blog http://www.beautybydenies.nl. Ik post hier dagelijks minimaal één artikel over vooral beauty, fashion of mijn persoonlijke leven. Ik wissel af met low-budget producten en de high-end merken zodat iedereen geïnteresseerd blijft! Ook besteed ik veel tijd aan fotografie. Het lijkt me ontzettend leuk dat je eens een kijkje neemt op m’n blog. Tot dan!
  Liefs, Denise

 3. Anonymous says

  Hey! Ik ben sanne boessenkool, 15 jaar oud en me hobby’s zijn bezig zijn met makeup, producten kopen om uitgebreid te testen makeuplooks maken enzovoorts ook ben ik vaak bezig met mijn oppaskindjes, ik blog ook over beauty, fashion en lifestyle maar met een persoonlijke mening!

  Mijn blog is: http://www.piecesofbeautynl.wordpress.com , liefss!

 4. says

  Ik heb zelf niet echt een blog, maar schrijf wel meermaals per week voor die van mijn beste vriendin Veronique. Je kan ons vinden op http://verodoesthis.blogspot.be/
  Het zou natuurlijk ontzettend fijn zijn als je een kijkje wil nemen, en nog leuker als je ons zou gaan volgen!
  We schrijven over erg uiteenlopende dingen, waar beauty en lifestyle de lichte overhand nemen. Maar we schrijven ook over ons eigen leven, films & muziek…
  Kortom, een erg gevarieerde blog die het bekijken waard is! 😉

 5. says

  Hoi hoi daar ben ik dan, ook hier 😉 Mijn naam is Mariëlle, ik ben 19 jaar en mijn allergrootste hobby is beauty. Dat kan ik sinds kort uiten op mijn blog: http://www.gekopmakeup.blogspot.nl. Elke dag komt er een artikel online over beauty (reviews/looks/nails), fashion, DIY en nog veel meer andere dingen. Ik zou het leuk vinden als jullie een kijkje nemen en een reactie is helemaal leuk 🙂 Liefs Mariëlle

 6. says

  Hallo, ik ben Natasja en ben 18 jaar. Mijn grootste hobby is beauty. Daarom heb ik sinds kort een blog gemaakt: http://www.beautystylenl.blogspot.nl . Het ziet er nog saai uit nu, ik ben nog eraan aan het werken. Ik ga hier posten over beauty, lifestyle en andere dingen die ik leuk vind.
  Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt, misschien heb je nog tips voor me om mijn blog wat leuker te maken. Zou het leuk vinden als je misschien een reactie achterlaat.
  Liefs Natasja.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *