Persoonlijk; unsuccesful adulting TAG

hoi

Bernadeth van gloriousladies.nl tagde mij voor de unseccessful adulting tag. Komt dat even goed uit, het is alweer enorm lang geleden dat ik een TAG invulde. Ben je benieuwd naar mijn meest ranzige gewoonte of naar welk kinderprogramma ik als laatste heb gekeken? Lees dan snel verder!

– Wat is het meest onvolwassen eten dat je de afgelopen week hebt gegeten?

Afgelopen weekend was ik bij mijn nichtje en zij kreeg een heerlijk groente hapje uit een potje. Sicco zat wat te dollen met haar en daagde mij uit om een hapje te nemen. Mij uitdagen? 9 van de 10 keer ga ik de uitdaging aan! Ik moet zeggen dat het niet verkeerd smaakte, haha.

– Hoe vaak ga je voor 22:00 naar bed?

Afgelopen weekend was echt een uitzondering. Door de zon en een lange zware dag was ik helemaal kapot en vroeg ik Sicco om 21:00 al of we naar bed konden gaan. Ik heb letterlijk klokje rond geslapen, heerlijk! Normaal gesproken gaan wij tussen 22:00 en 23:00 naar bed. Altijd samen, dat is wel zo gezellig.

– Wat is het laatste kinderprogramma dat je hebt gekeken?

De laatste tijd kijk ik niet zo heel vaak meer tv. Als ik wat kijk is het in de avond en dan zijn er al geen kinderprogramma’s meer op tv. Saai he? Nog 5 maanden en dan moet ik er aan beginnen te wennen, haha.

– Wat is het laatste dat je bent vergeten?

Je kunt beter vragen wat ik niet vergeet. Door mijn zwangerschap vergeet ik echt alles. Het laatste dat ik vergat was de tandarts afbellen. En dan kijk je in je agenda en dan ben je zelfs een week te vroeg. Ik moet tegenwoordig echt alles opschrijven.

– Ben je wel eens in je pyjama naar buiten geweest?

Oh ja hoor, dagelijks. Om bijvoorbeeld de post te halen of Lilo buiten te roepen/zoeken. I don’t care haha. Het leukste vind ik als de buren mij in mijn Frozen pyjama zien! Ik ben dan zo benieuwd wat ze denken.

– Wat is je meest ranzige gewoonte?

Het enige ranzige wat ik kan bedenken is neus peuteren. Maar dat doet iedereen, toch?!

2015-06-06 21.14.35

– Hoeveel enkele sokken heb je in je kast/la liggen?

Ik heb alleen maar setjes. Wanneer ik een eenling vindt gooi ik deze meteen weg. Ik kan me er zo aan irriteren en moet enorm vaak nieuwe sokken kopen.

– Welke lelijke emoji gebruik je wel eens?

Ik ben heel lief, ik gebruik daarom ook alleen maar lieve emoji’s.

– Wat is je meest nederige eigenschap?

Er net even te vaak voor een ander zijn en jezelf dan vergeten. Kon ik mijzelf maar op nummer 1 plaatsen :).

– Wat was de laatste keer dat het eten wat je kookte, mislukte?

Ik moet heel eerlijk bekennen dat het me maar 1 keer is overkomen. Er kwam onverwachts wat familie eten en het was allemaal haast, haast, haast want we moesten weg. Ik maakte zuurkool en besloot de aardappelen en zuurkool in een pan te laten koken. Normaal weet ik wel wanneer het goed gekookt heeft, maar doordat de pan nu voller was, was het na het afgieten nog kei en kei hard. Ik kan niet omgaan met drukte en stress, dan gaat het compleet mis. Aangezien de zuurkool dus nog keihard was, hebben we maar iets bij de snackbar gegeten. Ook lekker!

– Welke tik komt er bij je naar boven als je je ongemakkelijk voelt?

Haha, dat herken ik meteen bij mezelf. Ik sla mijn armen dan heel onzeker over elkaar. Zo irritant! Gelukkig heb ik het nu door en kan ik meteen in een andere positie gaan staan zodat ik wat zelfverzekerder over kom.

– Wat was de laatste rekening die je verstopte?

Als ik ergens een hekel aan heb, dan zijn dat wel rekeningen die nog niet betaald zijn. Ik betaal altijd alles meteen en zal dus ook nooit een rekening verstoppen. Daarnaast zijn Sicco en ik heel eerlijk tegen elkaar, over wat we kopen. Dus verstoppen is bij ons thuis niet nodig.

Ik denk dat ik hieruit wel kan concluderen dat ik vrij volwassen ben, haha. Ik Tag, Melissa, Esther & Elise en Leonie om de TAG over te nemen.

Herken jij jezelf in mijn antwoorden? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achter laat!

Comments

 1. says

  Waaa, oh als ik dit invul neemt geen mens mij ooit nog serieus! Haha. Wel super leuk. Ik ga hem wel overnemen. Ik denk dat de buren jaloers zijn op je pyjama. En inderdaad, waarom zou je rekeningen verstoppen, haha.

 2. says

  Leuk ingevuld, haha ik betaal ook altijd de rekeningen gelijk als ik ze binnen heb. Alleen mijn telefoon abonnement gaat automatisch dus daar moet ik altijd wel even op wachten. Wat fijn dat jullie samen lekker naar bed gaan! dat zal best wel een fijn gevoel zijn als dat iemand nog uren beneden zit terwijl jij lekker slaapt.

 3. says

  oeee leuk, ik was hem stiekem al van plan te doen. Nu ga ik hem zeker overnemen (als er ergens nog een plekje voor over is). IK loop ook regelmatig in mijn pyjama naar buiten, naar de schuur of zelfs ’s avonds laat te pinnen haha.

 4. says

  Leuke tag ik had deze nog niet eerder gelezen 🙂 In mijn pyjama naar buiten doe ik ook regelmatig hihi ook om de hond uit te laten. Dat maakt me echt niet uit hoor haha. En voor 22.00 naar bed? Ik ga het vandaag nog net redden 😉 het liefst wel want anders kun je me de andere dag opvegen hihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *