Unboxing eyes lips face

Hoi allemaal, 1 van mijn favoriete webshop is toch wel ELF. De prijzen zijn natuurlijk zeer aantrekkelijk maar dat niet alleen. De kwaliteit vind ik ook erg goed. Vandaag ontving ik mijn bestelling. Ben je benieuwd wat ik besteld heb? Lees dan verder..

 

 
 
Na het open maken van het pakketje valt me al gelijk als eerste op dat er veel minder in zit dan ik besteld had. Op de bon die in het pakketje zit missen ook een aantal producten. Ik wou meteen een mail gaan sturen maar toevallig zag ik dat ik net een mail ontvangen had dat er een aantal producten niet leverbaar zijn. Ze worden dus later verzonden, erg jammer weer. Maar het is niet anders. Gelukkig zie ik wel dat mijn favorieten bestelde producten er nu wel bij zitten.

 

Als eerste dit super schattige nagellak setje. Ik vond de gele kleur zo leuk, ik wou eerst een groter pakketje bestellen waarin 14 lakjes zaten maar toen kwam ik dit leuke setje tegen. Ik ben super benieuwd hoe ze lakken en hoe de kleuren zijn. Hier komt nog een review over! Mocht je dit setje ook willen bestellen het heet – NAIL POLISH – BEACHY SHADES en het kost 3 euro. Er waren ook nog andere leuke kleuren setjes beschikbaar.

 
 

Dan deze ‘Professionele lippenstift’. Van deze lippenstift bestelde ik dus nog 2 kleuren maar die zaten helaas niet in dit pakketje. Ik ben super benieuwd hier naar, ik heb al eerder een lippenstift gehad die eruit zag als een soort stift maar daar was ik niet zo enthousiast over. Dit is de kleur PINK PETAl en hij kost 2,50.

Dan deze blush brush. Ik was al een tijdje op zoek naar een wat kleine formaat bluh kwast. Deze leek me wel erg geschrikt. Hij voelt erg zacht aan. Ben zeer benieuwd hier naar. De kwast heet – ANGLED BLUSH BRUSH en kost 4 euro.

Dan deze prachtige ogenschaduw palette. De palette bevat 32 kleuren. En precies mijn favoriete kleuren die ik dagelijks gebruik. Ik vind deze palette echt een beauty. Ik heb al meerdere paletten in mijn bezit van ELF en ben er echt super enthousiast over. De palette is een beperkte editie dus als je het wil bestellen wees dan snel. De palette kost 6 euro.

En dan als laatste deze prachtige blush. Ik was op zoek naar een wat lichtere kleur en deze leek me wel erg geschikt. De kleur is wel iets anders dan hoe hij er uit zag op de website. De kleur is PEACHY KEEN en kost 4 euro.

Dat was de inhoud van mijn pakketje voor nu, ik hoop dat de rest van de bestelling snel binnen komt.
Alles is te bestellen op http://www.eyeslipsface.nl/ en je kunt er makkelijk betalen met Ideal.

Wat vind je van de aankopen? En heb jij zelf al iets in je bezit van ELF?

Liefs,
Priscilla

volg je me al op bloglovin?

Comments

  1. says

    oeeeh leuke bestelling, ben benieuwd naar de andere producten die later komen. Ik heb nog nooit besteld, elke keer wanneer ik wil bestellen zijn de producten uitverkocht die ik graag zou willen. Nu weet ik meteen wat ik de eerst volgende keer mee bestel haha

  2. says

    Wauw, wat een hoop mooie items heb je gekocht. Ik ben nu al benieuwd naar de reviews. Zelf heb ik nog niks van ELF maar lees er elke keer zulke positieve verhalen over. Ik moet er snel ook eens wat van kopen <3

  3. says

    Mooie producten. Ze hebben er ook de perfecte dupes van Nars Albatross en Nars Orgasm! En de kwasten zijn superfijn!!!! Yep, ik bestel er ook regelmatig! Tip: om de verzendkosten een beetje te drukken kan je ook een gezamenlijke bestelling plaatsen met een vriendin ofzo. Wat dat is het enige jammere, de verzendkosten. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *