Yoehoe ik ben insider van Veracamilla.nl #provocalips

provo

Een aantal weken geleden zag ik een leuke oproep bij Veracamilla.nl ( wie ik dagelijks volg ), dat ze op zoek was naar meiden die dol zijn op beauty. Deze meiden konden zich aanmelden als insider voor veracamilla.nl. Ik waagde een kans en stuurde mijn gegevens in, de kans zou klein zijn dat ik uitgekozen zou worden. Maar wie niet waagt wie niet wint! Tot mijn verbazing kreeg ik vorige week een hele leuke mail…

Jaaaaa, ik ben uitgekozen als insider van Vera. Wat houdt het nou precies in? Als insider van veracamilla.nl kun je uitgenodigd worden om producten te testen, hiervoor doe je leuke opdrachten. Alle meiden die zijn uitgekozen gaan vanaf nu de provocalips testen. Je kent ze vast wel, de nieuwe intense kleuren voor op je lippen die beloven tot wel 16 uur te blijven zitten en geen enkel spoor achter te laten.

Ik krijg 2 verschillende kleuren opgestuurd en ik zal beiden kleuren om en om een week lang testen. Je kunt mijn social media kanalen volgen om op de hoogte te blijven. Vera zal uiteindelijk een artikel maken van alle reviews van de insiders.

Ik ben helemaal happy, ik heb er ontzettend veel zin in en ik kijk er naar uit om samen met Vera en de andere meiden de provocalips te testen!

Comments

  1. says

    Hoe leuk Priscilla! Even iets flink positiefs om je mee bezig te houden! Super goed! Have fun moppie en ook ik ben nieuwsgierig naar jou bevindingen! 😉 Xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *