Dove Derma Spa Cashmere Comfort

img_9692

Heb jij ook last van een droge tot zeer droge huid en kan je huid zeker in de winter wel een flinke oppepper gebruiken? Dan heb ik wellicht een tip voor jou! Onlangs bracht Dove een geheel nieuwe lijn uit, Derma Spa Cashmere Comfort. Deze lijn is zoals je misschien al wel verwacht geschikt voor de droge huidjes. Ik testte de producten uit en zal je er vandaag alles over vertellen. Lees je mee?

img_9693

Ik mocht stiekem al kennis maken met de producten uit de Dove Derma Spa Cashmere Comfort lijn op het Unilever Beauty Festival event, een aantal maanden geleden. Ik kreeg een heerlijke handmassage met de handcrème en was opslag verliefd. Maar de collectie bevat niet alleen een handcrème, we mogen ons ook heerlijk verzorgen met een body lotion en een body butter. Dove wilt iedere vrouw verwennen met een spa-beleving en creëerde deze producten uiteraard voor het verzorgen van je lichaam, maar ook voor een verwenmoment en het in contact komen met je lichaam en huid. Al zijn het maar 5 minuten per dag..

Dove Derma Spa Cashmere Comfort Cocooning Body Lotion 200 ml €6,99

img_9701

img_9700

De body lotion komt in een grote, strakke tube met een handige klikdop. Ja, daar scoor je bij mij al gelijk een paar punten mee. De body lotion is dikker als dat ik gewend ben van de meeste lotions, maar smeert gemakkelijk en geleidelijk uit en trekt vrij snel in. Vooral voor mijn bovenlichaam vind ik de body lotion heerlijk. Mijn huid voelt na aanbrengen gelijk heel zacht -zo zacht als cashmere- en dan nog niet over de geur te spreken, die is namelijk goddelijk! Ik ruik iets vrouwelijks, heel licht vanille, maar vooral een zachte, aanwezige geur. Heel fijn en het werkt tegelijkertijd ook wel ontspannend.

Dove Derma Spa Cashmere Comfort Body Butter 300 ml €8,99

img_9706

img_9708

De body butter zit in een gigantische pot van maar liefst 300 ml. Daar kun je lang mee vooruit! De substantie is dik, romig, maar smeert heel fijn uit. Ik merk gelijk dat de boter rijk is en mijn huid in een keer wordt gevoed. De body butter trekt lekker snel in en vind ik voornamelijk heel fijn voor mijn benen. Mijn benen zijn van oorsprong al erg droog, maar in de winter krijgen ze een extra optater en kunnen ze zeker wat extra verzorging gebruiken. Ook de body butter heeft dezelfde fijne geur en is nog vrij lang aanwezig.

Dove Derma Spa Cashmere Comfort handcrème 75 ml €4,39

img_9709

img_9714

En dan de handcrème waar ik een aantal maanden geleden al verliefd op ben geworden. Het is een vrij dikke substantie wat lekker uitsmeert. Er blijft wel een iets wat vettig laagje achter, maar dat helpt mij te herinneren dat ik niet veel hoef te gebruiken. Ik ben verslaafd geworden, verslaafd aan de geur en de werking. Het enige minpunt wat ik kan bedenken, is dat de handcrème een draaidop heeft. Ik zie toch liever een klikdop, voor de makkelijkheid en hygiëne. Maar dat maakt mij niet minder enthousiast, want mijn droge handen zijn zichtbaar minder.

img_9693

Mijn enthousiasme spat ervan af, maar als ik ergens erg tevreden over ben dan laat ik dat ook maar al te graag weten. De verpakkingen zijn prima, de geur is fantastisch en de werking voldoet al mijn verwachtingen. Ik ben nou eenmaal het type met de droge huid, maar met deze producten is dat een stuk minder zichtbaar en voelbaar. De prijs kwaliteitsverhouding vind ik trouwens ook top. Voor een drogisterijmerk zijn de producten wat aan de prijzige kant, maar als ik zie hoeveel je ervoor krijgt is het de prijs meer dan waard.

De Dove Derma Spa Cashmere Comfort lijn is al te koop bij de drogisterij.

Heb jij ook last van een droge huid? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *