EOS Visibly Soft lippenbalsems

20170525_105134

Je lippen gebruik je vaker dan je denkt. Niet alleen de koude lucht zorgt ervoor dat je lippen droog worden, maar ook het zonlicht is een flinke boosdoener. Een goede verzorging is dus belangrijk, het hele jaar door. Daar heeft EOS de oplossing voor; de EOS Visibly Soft lippenbalsems..

20170525_105338

Eten, praten, lachen, zoenen en dat in combinatie met de zon of een gure wind. Onze lippen hebben wat te verduren! Het voelt niet alleen onprettig, maar het ziet er vaak ook niet mooi uit. EOS bracht nieuwe lippenbalsems uit, de EOS Visibly Soft lippenbalsems. De lippenbalsems zijn verkrijgbaar in 3 verschillende geuren/smaken ; Vanilla Mint (blauw), BlackBerry Nectar (paars) en Coconut Milk (rose).

20170525_105222

Inmiddels kent iedereen wel de verpakkingen van de unieke EOS lippenbalsems. Ook de Visibly Soft lippenbalsems zijn rond, maar hebben een extra swirl op het bolletje die verwijst naar de boterachtige formule van de lippenbalsems. Daarnaast heeft iedere smaak/geur een eigen pastelkleur gekregen die doen denken aan de schoonheid van zachte en soepele lippen. De lippenbalsems bevatten fijne ingrediënten. Onder andere natuurlijke voedende oliën, shea boter, cacaoboter en vitamine E. Allemaal ingrediënten die de lippen zullen voeden, verzorgen en herstellen. Ook zijn de lippenbalsems vrij van gluten, parabenen en petrolatum.

20170525_105248

Vanilla Mint (blauw) – De combinatie van vanille en mint is heerlijk. De mint geeft een frisse tinteling aan de lippen en de vanille maakt de geur net even iets zoeter.

Blackberry Nectar (paars) – Een fruitige geur van warme blauwe bessen.

Coconut Milk (rose) – Ondanks de kokos is de geur niet overheersend. Lekker romig met een subtiele kokosgeur.

20170525_105201

De meningen verschillen betreft de handigheid van het aanbrengen met de ronde bolletjes. Persoonlijk vind ik de vorm fijn, want in een simpele beweging zijn beide lippen voorzien van lippenbalsem. Mijn lippen worden verzorgd, beschermd en tegelijkertijd gehydrateerd. Mijn persoonlijke favoriet is toch wel Vanilla Mint door de tintelende mint.

De EOS Visibly Soft lippenbalsems zijn exclusief te koop bij Douglas en kosten €5,99 per stuk.

Naar welke smaak/geur gaat jouw voorkeur uit? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

  1. says

    Zelf gebruik ik atijd EOS lipbalms en ik vind ze super fijn smeren. De werking werkt bij mij ook altijd prima. Én Davey ziet het als een bal dus mocht ik ooit eens speelgoed vergeten haha.

  2. says

    Wat een leuke foto’s zeg! Ik vind de EOS lipbalsems erg fijn en ze ruiken vaak ook heel lekker. Mijn voorkeur gaat uit naar Coconut milk. X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *