Favorieten van November

Brr wat is het koud! Mijn verzorgingsproducten zijn al helemaal aangepast aan het koude weer. Kijk je mee naar mijn favorieten van November?

Yankeecandles snow in love & icicles – Ja wat moet ik hier nou over zeggen? Ik ben gek op de geuren maar snow in love & icicles zijn toch echt mijn favoriet! Ik heb van beiden al een paar extra ingeslagen. Mmm ik kom zo de koude winterdagen wel door.

Yves rocher blackberries showergel – Deze showergel ruikt precies naar cassis. Ik vind cassis erg lekker maar wel op zijn tijd. Zo werkt het ook bij mij met de blackberries douchegel, erg lekker voor de koudere dagen.

Estee Lauder Modern muse parfum – Wat ben ik gek op deze geur! Ik heb hem pas een week maar is nu al mijn grote favoriet. Het is de perfecte geur voor de koudere dagen.

Bennefit they’re real mascara – Deze mascara won ik via Instagram. Ik ben er erg blij mee want hij maakt mijn wimpers lang en vol tegelijk.

Nivea lip butter – Het maakt mij niet zo veel uit welke lipbutter van Nivea je mij geeft ik vind ze allemaal fijn. Momenteel zijn mijn lippen erg droog en de lipbutters van Nivea zijn echt een uitkomst.

The body shop white musk hand & nail cream – Hebben jullie ook zo een last van droge en pijnlijke handen met dit weer? Ik heb nu standaard een handcrème bij me anders trek ik het echt niet. De white musk hand & nail cream ruikt ook nog is erg lekker.

Catrice limited edition viennart powder blush – De nieuwe limited edition van Catrice vond ik niet erg aantrekkelijk. De blush daarin tegen wel! De kleuren zijn erg mooi en goed gepigmenteerd. Zo heb ik toch een natuurlijke blos op mijn witte winter wangen.


Wat zijn jouw favorieten van November?

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *