H&M Midnight muse body scrub & body cream

2015-09-07 12.56.16

Het is je vast niet ontgaan dat H&M een grote vernieuwing heeft gehad op het make-up assortiment. Maar niet alleen de make-up is vernieuwd, ook zijn er een hoop verzorgingsproducten toegevoegd. Mijn kasten puilen uit, maar niets weerhield mij ervan 2 nieuwe producten te proberen. Kijk je mee?

2015-09-07 12.48.27

H&M heeft maar liefst 5 nieuwe verzorgingslijnen toegevoegd aan het assortiment, met verschillende producten. Midnight muse, Cashmere haze, caribbean crush, Urban verve en Rose reverie zijn de nieuwe geurlijnen. Omdat de producten helaas bij mij in de winkel nergens te vinden zijn, besloot ik om 2 producten te bestellen. Het is ontzettend lastig om een geur te kiezen, zonder er aan gesnuffeld te hebben. Maar afgaand op kleur en naam ging ik voor Midnight Muse en bestelde ik een body cream en body butter. De body butter en body cream zijn niet de enige producten die verkrijgbaar zijn, want bij iedere lijn hoort ook nog een; body wash, body lotion, Eau de toilette en Body mist. Zo kun je fijn de producten combineren, mochten ze jou bevallen.

2015-09-07 12.50.00

H&M Midnight muse body cream €6,99.
De verpakkingen zien er allemaal hetzelfde uit, alleen zijn alle lijnen voorzien van een eigen herkenbare kleur. Midnight muse heeft de kleur paars gekregen. De potten zijn van plastic en hebben een grote ronde draaideksel. Noem het maar gerust potten, want er zit maar liefst 250ML product in.

2015-09-07 12.51.24

Op het etiket op de achterkant van de pot vind je de ingrediënten. Wat gebruikelijk is, want je wilt natuurlijk weten wat je op je lichaam smeert. Al snel vind ik parfum en alcohol in het rijtje gevolgd door; shea butter, vitamine E, water en plantaardige olie. De body cream is overigens 12 maanden houdbaar, wat ik prima vind.

2015-09-07 12.53.08

De body cream heeft een heerlijke, vrij dikke, romige substantie en smeert gemakkelijk uit. Wat voor mij echt een must is bij een lichaamsproduct, is dat het snel de huid intrekt en geen vettig plaklaagje achterlaat. Laat de bodycream nou net aan mijn verwachtingen voldoen. De substantie trekt snel in en laat mijn huid soepel en zacht aanvoelen. Maar wat mij het meeste opvalt is de geur, want wat ruikt deze lijn lekker! Midnight muse heeft een geuren combinatie van Amber en vanille, en alhoewel ik niet heel dol ben op vanille vind ik de combinatie erg lekker. De vanille is heel subtiel terug te ruiken wat de geur iets warmer maakt en door de amber wordt het weer iets bloemiger. Een sensuele geur kan ik het zeker noemen en na het insmeren van je lichaam is de geur nog uren aanwezig.

2015-09-07 12.53.40

2015-09-07 12.54.28

H&M Midnight muse body scrub €4,99.

Ook op het etiket van de body scrub vind je uiteraard weer de ingrediënten. Ook hier vind ik al weer vrij snel de parfum en water staan gevolgd door nog een aantal ingrediënten. Ook met de body scrub krijg je een grote pot met 250ML inhoud en in tegenstelling tot de body cream die 12 maanden houdbaar is, is de body scrub 6 maanden houdbaar.

2015-09-07 12.55.41

De scrub heeft fijne scrubdeeltjes wat ervoor zorgt dat het een milde werking heeft op de huid. Mocht je een fanatieke scrubber zijn, dan raad ik je aan opzoek te gaan naar een grovere scrub. Na het scrubben van mijn lichaam heb ik niet het gevoel alsof al mijn dode huidcellen verdwenen zijn, de scrub komt voor mij dan meer in de buurt van een lichte peeling. Voor zo nu en dan is de scrub heerlijk, zeker in combinatie met de body cream wat een heerlijke geur achterlaat. En in combinatie met de andere producten uit de lijn wordt het al helemaal een feestje.

2015-09-07 12.56.16

De nieuwe Midnight muse lijn is naar mijn mening heerlijk en verzorgend. De body cream voldoet aan al mijn verwachtingen, en de body scrub is een persoonlijke kwestie. Het is maar net waar jij zelf van houdt. Ik ben enorm benieuwd geworden naar de andere lijnen, maar voor nu hou ik het even hier bij.

Kies jij voor een milde scrub of ga jij toch voor een grove? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

 

Comments

  1. says

    Midnight Muse is zeker een heerlijke geur van H&M, maar de Cashmere Haze is mijn favoriet! Als je van warme vanille geuren houdt, vind je die zeker weten lekker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *