Kneipp Silky Secret

20160922_105133

‘Je huid verzorgen is belangrijk, maar vergeet je zintuigen niet’ is wat Kneipp laat doorschemeren in het persbericht van de nieuwe Kneipp Silky Secret lijn. De nieuwe zijdezachte verzorgingslijn van Kneipp is het ultieme cadeau voor de koude wintermaanden. Kijk je mee?

De Kneipp Silky Secret lijn bestaat uit een bodylotion, badcrème en een crèmedouche en zijn verrijkt met melk proteïnen en zijdeboombloesem. De producten zijn geschikt voor ieder huidtype, maar in het bijzonder de droge huid.

20160922_103854

3kneipp

Kneipp Silky Secret badcreme  100 ml €9.49

Naar de badcrème was ik het meest benieuwd en deze probeerde ik dan ook als eerste uit. Voor het juiste gebruik dien je het flesje even goed te schudden en 2 dopjes badcrème toe te voegen aan het warme water. Er ontstaat een soort melkbad, wat er op het eerste gezicht wat gek uitziet. De werking is ontzettend fijn. Na het badderen voelt mijn huid zijdezacht aan en de zachte, luxueuze geur zorgt voor een ultiem rustmoment.

20160922_104638

1kneipp

Kneipp Silky Secret Creme douche 200 ml €5,99

De douchecrème is een heerlijke, dikke substantie en schuimt prima in combinatie met een klein beetje water. Ik merk direct dat mijn huid goed reageert op de douchecrème en het voelt zijdezacht aan. Ook bij het insoppen van mijn lichaam geniet ik intens van de geur en komt dat ontspannen gevoel direct weer terug. Tevens heeft de Kneipp douchecrème een klikdop wat ik zelf altijd een pluspunt vind. Geen geklungel met draaidopjes onder de douche, die 9 va de 10 keer uit mijn handen glippen.

20160922_104936

2kneipp

Kneipp Silky Secret Body Lotion 200 ml €9,49

Wat betreft bodylotion ben ik erg kieskeurig omdat ik vaak heb ervaren dat het lang duurt tot dit intrekt. De Kneipp bodylotion heeft hier geen moeite mee en voel ik na het insmeren van mijn lichaam dan ook al snel niet meer zitten. De substantie is fijn en smeert makkelijk en geleidelijk uit over mijn lichaam. Mijn huid wordt prima gevoed en is perfect voor deze tijd van het jaar. In de echte koude wintermaanden gebruik ik wel liever een stevige bodybutter omdat dit mijn droge huid net iets meer voedt. De bodylotion is heerlijk en de geur is nog lang terug te ruiken, zeker in combinatie met de badcrème of de douchecrème.

20160922_104514

Ik denk dat het wel duidelijk is dat ik dol ben op deze producten. De geur is heel lastig te omschrijven. Ik ruik iets bloemigs, heel subtiel, maar ook vooral de zachtheid. Iets wat poederig wil ik het ook wel noemen. De geur zorgt in ieder geval voor een ontspannen gevoel en zorgen toch wel even voor een me-time momentje. De verpakking past bij de geur en het gevoel van zachtheid. Ik raad je absoluut aan de Kneipp Silky Secret lijn zelf te ervaren.

De Kneipp Silky Secret producten zijn te koop bij de drogisterij.

Kun jij je iets voorstellen bij de geur? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *