Kruidvat douche scrub

IMG_20150317_225334

Je kent het wel, wanneer je in de stad komt heb je een standaard rondje met welke winkels je wilt/gaat bezoeken. Kruidvat is er bij mij 1 van en iedere keer verbaas ik me weer. Naast het geweldige Essence en Catrice assortiment worden de producten van Kruidvat eigen merk ook steeds hoogwaardiger. Zo kwam ik 3 nieuwe producten tegen, kijk je mee?

IMG_20150318_192104

Al kijkend bij de doucheproducten zag ik 3 hele vrolijke tubes staan, om precies te zijn douche scrubs. De douche scrubs zijn geheel nieuw en in 3 verschillende geuren verkrijgbaar. Orange & cocos, green tea & apple en cranberry & lychee. Mm, klinkt dat niet lekker?

IMG_20150318_192040

Ik vind verzorgingsproducten van eigen huis merken vaak goedkoop ogen. Kruidvat speelt hier goed op in en blijft het assortiment maar vernieuwen. Naast dat de producten steeds beter worden, krijgen de verpakkingen ook een betere uitstraling. Geloof het of niet, maar als een verpakking er leuk uit ziet zal je zien dat je het product ook sneller koopt. Dat was absoluut het geval bij deze douche scrubs. De kleuren vallen meteen op en er is duidelijk op de tube te zien om welke geur het gaat. De tubes hebben overigens een handige klik dop, voor mij een voordeel want ik ben een behoorlijke kluns die steeds het dopje laat vallen.

IMG_20150318_210901

Zoals ik al zei, zijn er 3 verschillende soorten verkrijgbaar met ieder zijn eigen unieke geur.

Green tea & apple ruikt enorm fris en zoet en doet mij stiekem een beetje denken aan iced thee. De geur is enorm aangenaam, niet te overheersend maar wel goed aanwezig.

Cranberry & lychee is een geur waarbij ik me niets kon voorstellen. Heb jij ooit een lychee geroken? Ik niet! De geur is heerlijk zoet, zo zoet als snoepjes. De cranberry maakt de geur net iets krachtiger.

Orange & cocos is misschien wel mijn favoriet van de 3. Normaal gesproken houd ik echt niet van cocos maar in combinatie met de sinaasappel is de geur hemels. Ik krijg caribbean feelings!

IMG_20150318_192017

Wat me opvalt aan de substantie is dat er erg weinig scrub deeltjes in zitten. Zo op het eerste oog lijkt het eerder op een douchegel met wat verdwaalde stukjes.

IMG_20150317_225304

Zoals je kunt zien geeft de douche scrub een bescheiden schuim laagje af. Maar van de scrub deeltjes voel ik op mijn huid helaas weinig tot niets meer terug. De geuren zijn wel hemels en sterk aanwezig, je blijft ze zeker nog een paar uur na gebruik op de huid ruiken.

IMG_20150318_210836

Qua benaming mogen de douche scrubs van mij wel anders heten. Een scrub is het zeker niet, maar wel een heerlijke douchegel. Mijn lichaam voelt lekker schoon en zacht aan. Wat ook wel belangrijk is om te vertellen, is dat de douche scrubs mijn huid niet laten uitdrogen. Ik ga heerlijk genieten van mijn douchegellen en nog even opzoek naar een goede scrub!

De Kruidvat douche scrubs zijn te koop bij Kruidvat en kosten 2,99 per stuk.

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achter laat!

Comments

 1. says

  O jammer, ik was juist wel nieuwsgierig naar deze scrubs. Juist omdat het scrubs zouden moeten zijn. Douchegels heb ik meer dan genoeg dus ook al ruiken ze kekker, ik sla ze toch maar over! 😉 Xxx

 2. says

  Oh dat is wel fijn om van te voren te weten dat het niet echt een scrub is. Dat is wel een teleurstelling. Toch ga ik de orange cocos zeker een keer halen, want die geur lijkt me heerlijk!

 3. says

  Wat een snoepjes om te zien <3 Vooral de Orange & cocos lijkt mij heerlijk; ik ben echt dol op die twee geuren. Ben heel benieuwd hoe die twee ingrediënten gecombineerd ruiken!

 4. says

  Dit lijkt me wel wat! Mijn huid wordt snel rood na het scrubben omdat de stukjes vak te grof zijn, dan lijkt dit soort gel iets beter voor mijn huid 😀 Ik ben vooral ook benieuwd geworden naar de geuren!

 5. says

  De producten van Kruidvat eigen merk begin ik ook steeds meer te waarderen. Wat jammer dat deze scrubs dan nét een tikkeltje tegenvallen. Dankjewel voor je eerlijke review!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *