Lavera Hydro Effect Serum

20171027_195457

Een goede verzorging voor je huid is zò belangrijk. Zeker in de wintermaanden krijgt mijn huid heel wat te verduren door de kou en kan het wel wat extra liefde en verzorging gebruiken. Een serum is dan vaak al mijn redmiddel. Onlangs ontving ik dit serum van Lavera en ik stond te popelen om het uit te proberen. Benieuwd naar mijn ervaring? Lees dan snel verder!

20171027_195809

Mocht je het merk Lavera nog niet kennen, dan zal ik je er nog iets meer over vertellen. De achtergrond van dit merk en de missie vind ik namelijk erg mooi. Lavera is een Duits merk en produceert met behoud van natuurlijke hulpbronnen en met respect voor mens en dier. Het merk is 100% dierproefvrij en waar mogelijk gebruikt Lavera plantaardige ingrediënten van gecontroleerde biologische teelt. De missie van Lavera is ‘Organic and natural personal care for everyone’. Het merk wordt inmiddels verkocht in zo’n 40 landen.

20171027_195747

Er zijn verschillende factoren die de huid conditie van de huid kunnen verslechteren. Luchtvervuiling is daar 1 van. Niet alleen het milieu, maar ook zeker je huid kunnen hierdoor worden aangetast. Denk aan een beschadigde droge huid, pigmentvlekken en vroegtijdige huidveroudering. Om je huid hiervoor te beschermen heeft Lavera het Hydra Effect Serum ontwikkeld.

Het Lavera Hydro Effect Serum is vrij van siliconen, parabenen, parfum en conserveringsmiddelen.

2

Het serum breng je aan als eerste stap, na het reinigen van je huid en voor je dag verzorging. Het serum heeft een lichte structuur en wordt hierdoor ook snel opgenomen door de huid. Heel fijn, want zo kan ik al snel mijn dag verzorging aanbrengen. Het Lavera Hydro Effect Serum heeft een frisse aangename geur.

20171027_195833

En dan natuurlijk de grote vraag. Biedt Het Lavera Hydro Effect Serum de gewenste bescherming die mijn huid in deze tijd van het jaar nodig heeft? Ja, absoluut. Mijn huid voelt gehydrateerd, gezond en zacht aan. Daarnaast heb ik het gevoel dat mijn huid echt beschermd wordt tegen de schadelijke invloeden van buitenaf. Zonder dat ik er bewust mee bezig ben, gebruik ik een product wat niet alleen dierproefvrij is, maar ook vriendelijk voor de huid.

Het Lavera Hydro Effect Serum kost €13,99 en is onder andere verkrijgbaar bij deze verkooppunten.

Gebruik jij momenteel een serum voor je dag verzorging? Zo ja, welke?

*Dit product heb ik ontvangen ter review.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Comments

  1. Willemse says

    Ik vind dit een fijn merk, en dit serum kende ik nog niet.
    Wat mij tegen houd is dat er zoveel geurstoffen inzitten.
    Ik vind parfum (ook al zijn het essential oils) gewoon niet zo prettig voorop mijn gezicht.
    Verder ziet het er wel goed uit volgens mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *