NIEUW | Andrélon Ochtend Boost Doucheschuim

img_3787

Of ik een ochtendmens ben? Nee, absoluut niet! Maar een warme douche tovert al sneller een glimlach op mijn gezicht vroeg in de ochtend. Zeker als ik met heerlijke doucheproducten er ook nog eens een feestje van kan maken. Andrélon speelt hier op in en bracht onlangs de Ochtend Boost doucheschuim uit speciaal voor de ochtend, zodat het dagelijkse doucheritueel een klein feestje wordt. Kijk je mee?

img_3788

Tja, tegenwoordig kost het mij veel moeite om mijn bed uit te komen. Zeker nu het nog langer donker is in de ochtend heb ik even een ochtend boost nodig. En dat komt goed uit, want de nieuwe Andrélon Ochtend Boost Doucheschuim voldoet aan alle criteria van een fijn verzorgingsproduct voor onder de douche. Het ruikt heerlijk, voelt zijdezacht en is betaalbaar.

De verpakkingen zijn al lekker vrolijk, alsof ik hiermee het zonnetje in huis haal. Dat heb ik natuurlijk nodig in de ochtend! De Andrélon Ochtend Boost Doucheschuim is verkrijgbaar in 3 varianten; Appelbloesen en cranberry, bloedsinaasappel en gember en mango en mandarijn. 3 geurcombinaties die je zintuigen vrijwel meteen zullen prikkelen. Wat ik overigens een heel groot pluspunt vind, is dat de flacons op de dop een sticker bevatten. Even overheen wrijven en je kunt de geur van de desbetreffende doucheschuim ruiken. Zo weet je zeker dat je een lekkere geur mee naar huis neemt.

img_3775

Appelbloesem & Cranberry
De appelbloesem & cranberry doucheschuim is een combinatie van bloemig en fruitig. Wat mij betreft een goede geurcombinatie, want zo wordt het geheel niet te ‘oudbollig’ bloemig. Daarin tegen is de geur nu juist heel fris, vrouwelijk en zoet. Erg lekker!

Bloedsinaasappel & Gember
Mocht je van sterkere, aanwezige geuren houden, dan is deze doucheschuim iets voor jou. De bloedsinaasappel is sterk aanwezig en de gember geeft er nog een spicy randje aan. Een prikkelende geur, lekker aanwezig, maar zeker niet verkeerd!

Mango & Mandarijn
De geurcombinatie van mango en mandarijn gaf mij meteen de gedachte dat deze doucheschuim heel zoet zou ruiken. Zoet is het zeker, maar de mandarijn geeft een iets pittiger randje aan het geheel. Een heerlijke geur voor zowel in de zomer als de winter.

2

De Andrélon Ochtend Boost Doucheschuim hebben zoals de naam al verklapt een heerlijke, schuim substantie. Even goed schudden voor gebruik en je spuit zo een volle, romige schuimlaag uit de fles. Doordat de schuim zo vol is, kan het ook makkelijk als scheerschuim gebruikt worden. Handig, want zo heb je meteen alles bij de hand! De doucheschuim is heerlijk zacht voor mijn huid en misschien wel nog belangrijker, het droogt mijn huid niet uit.

img_3787

Ja, deze doucheschuim doet zijn naam eer aan. Ik krijg zeker een ochtend boost. De geuren zijn lekker afwisselend, uniek en ik zou eigenlijk niet eens kunnen kiezen welke mijn favoriet is. Daarnaast vind ik het sowieso een leuke ontwikkeling dat Andrélon naast de populaire haarproducten, nu ook producten heeft voor een lichaam.

De Andrélon Ochtend Boost Doucheschuim is vanaf nu exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat & Trekpleister voor €5,99 (200 ml).

Welke geurcombinatie spreekt jou het meeste aan?

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

 

Volg jij mij al via Instagram? Dat zou ik wel erg leuk vinden 🙂

Comments

  1. says

    Zien er superleuk uit en lijkt me heerlijk ruiken! Da’s wel een ritje naar de Kruidvat waard door deze hoosbuien in ’t oosten van ’t land. Leuk artikel!

Trackbacks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *