NIEUW | Care Brilliant Shine Shampoo & Conditioner

img_8278-01

Boodschappen doen wij allemaal. Hoe handig is het dan als je tijdens het boodschappen doen ook gelijk je lichaams- en haarverzorging in kan slaan! Met de nieuwe Care lijn die exclusief verkrijgbaar is bij Albert Heijn kan dat. Tegelijkertijd zijn de producten ook nog eens ontzettend betaalbaar. Ik testte een shampoo & conditioner uit en kan je alvast verklappen dat ik positief verrast ben. Kijk je mee?

img_8292-01

De producten liggen al even in de schappen, maar exclusief bij Albert Heijn is het merk Care te koop. Het is een complete verzorgingslijn met producten voor het lichaam, het haar, maar ook gezondheidsproducten. Vrijwel aan alles is gedacht en daarnaast zijn de producten ook nog eens vriendelijk voor onze portemonnee. Tijdens het boodschappen doen zal je vrijwel niet doorhebben dat er wat extra producten zijn aangeschaft. Ik testte 2 producten uit uit de Care lijn, namelijk een Brilliant Shine Shampoo & Conditioner.

Care Brilliant Shine Shampoo 300 ml €1,19

img_8282-01
2

Een shampoo om je haar te laten glanzen? Ik vind dat persoonlijk altijd moeilijk terug te zien na het wassen van mijn haar. Ik verzorg mijn haar voor en na het föhnen ook nog met beschermende en verzorgende producten, dus het is lastig om te zien of de producten ook daadwerkelijk zorgen voor meer glans. Het verzorgen van mijn haar doet de shampoo zeker. Ik heb maar een klein beetje nodig om mijn haar flink te laten schuimen. De shampoo laat een heerlijke, licht zoete frisse geur achter en maakt mijn haar goed schoon. Erg fijn in gebruik. Let er wel op dat de shampoo SLS bevat. Voor mij geen probleem maar wel even iets om rekening mee te houden. Verder bevat de shampoo nog provitamine B5 en tarweproteine wat zorgt voor glanzend en gezond haar.

Care Brilliant Shine Conditioner 300 ml €1,19

img_8286-01

1

Een conditioner gebruik ik na iedere wasbeurt. Niet alleen voor de extra verzorging van mijn haar, maar ook om het makkelijk doorkambaar te maken. Met mijn dikke en lange lokken is dat namelijk niet vanzelf sprekend. Deze conditioner is wederom zuinig in gebruik. Ik breng een kleine hoeveelheid gelijkmatig aan op de punten van mijn haar, laat het even intrekken en spoel het vervolgens zorgvuldig uit. Mijn haar voelt na gebruik enorm zacht en verzorgd aan. En de heerlijke, lichtzoete en frisse geur is na gebruik lang aanwezig.

img_8278-01

De verpakkingen vind ik er verder prima uitzien. Ze zijn strak zonder al te veel poes pas. Over de producten ben ik erg enthousiast. Je krijgt een flinke fles voor een kleine prijs en daarnaast zijn de producten ook nog eens zuinig in gebruik. Je kunt er dus lang mee vooruit!

De Care producten zijn te koop bij Albert Heijn zowel in de winkel als online.

Ben jij al bekend met de producten van Care?

*Samenwerking

Comments

  1. says

    Oh, zodra ik weer eens bij AH ben, zal ik het zeker kopen, om de prijs hoef je het niet te laten! Ben vooral enthousiast geraakt toen je de geur omschreef, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *