NIEUW | Etos Journey of Beauty

20180221_122639

Etos neemt ons mee op wellness-reis rond de wereld met de nieuwe producten geïnspireerd op de schoonheidsrituelen uit Afrika, Nepal, Hawaii en New Zealand. Een nieuwe wellness-lijn gemaakt van hoogwaardige ingrediënten die hun oorsprong vinden in deze landen. In totaal zal ik 8 van deze nieuwe producten laten zien. Kijk je mee?

20180221_121722

4 verschillende lijnen met elk een eigen verhaal en afkomst. De Etos Journey of Beauty wellness-lijn bestaat uit; White Tea & Rise uit Nepal, Guava & Pineapple uit Hawaii, Marula Oil & Baobab uit Africa en Manuca Honey & Beeswax uit New Zealand. Met deze lijnen creëer jij je eigen wellness, maar dan gewoon thuis. Van deze 4 lijnen zal ik van elk 2 producten laten zien.

Etos Journey of Beauty New Zealand Manuca Honey & Beeswax

20180221_121750

De producten uit de New Zealand Manuca Honey & Beeswax lijn zijn verrijkt met bijenwas en manuka honing en hebben een zeer verzachtende en intensieve werking op de huid. De manuka honing vind haar oorsprong in New Zealand en is door haar rijkheid aan eiwitten, vitaminen en mineralen een redder in nood bij een enorm droge huid. De verpakkingen van deze lijn zijn helemaal geïnspireerd op New Zeeland met de kleuren printjes en varenbladeren. De lijn bestaat uit 3 producten; een Shower Cream, een Shower Scrub en een Body Butter.

Etos Journey of Beauty New Zealand Manuca Honey & Beeswax Shower Scrub 150 ml €3,99

20180221_121814

foto1

De Shower Scrub zit in een prima tube en bevat fijne, subtiele scrubdeeltjes die de huid exfoliëren. De Shower Scrub is bedoeld als scrub voor het lichaam en zal dus ook geen schuimlaagje achter laten. Doordat de scrub zo mild is, is deze ideaal voor het gebruik van het bovenlichaam. Voor mijn benen gebruik ik liever een iets grovere scrub. Na gebruik voelt mijn huid zacht en verzorgd aan. De geur is trouwens erg lekker. Iet wat overheersend door de herkenbare honing.

Etos Journey of Beauty New Zealand Manuca Honey & Beeswax Body Butter 250 ml €4,99

20180221_121900

foto2

De body butter is heerlijk dik en vooral erg romig. Het smeert gemakkelijk uit en trekt razendsnel in mijn huid. Wat mij gelijk opvalt is dat de body butter mijn huid intens voed en hydrateert. Heerlijk voor de extreem droge huid en zeker in deze tijd van het jaar wanneer de huid wel wat extra verzorging kan gebruiken.

Etos Journey of Beauty Hawaii Guava & Pineapple

20180221_122028

De producten uit de Etos Journey of Beauty Hawaii Guava & Pineapple lijn bevatten zoals de naam al verklapt, ananas en guave. Deze twee heerlijke, zoete vruchten zitten boordevol vitamine C, provitamine B5 en en E die zorgen voor een energieke boost. Deze lijn bestaat uit 4 producten; een Shower Oil, een Shower Jelly, een Shower Foam en een Body Lotion.

Etos Journey of Beauty Hawaii Guava & Pineapple Body Lotion 150 ml €3,49

20180221_121945

foto3

De bodylotion ruikt naar verse, zoete ananas en is heerlijk zomers. Deze lijn bewaar ik dan ook nog even tot het zonnetje schijnt. De bodylotion heeft een dunnere substantie dan de body butter, maar smeert wel heel gemakkelijk uit. Wat betreft het inwerken heeft de bodylotion iets langer de tijd nodig, maar daarna voelt mijn huid heerlijk zacht aan. De body butter voedt mijn huid intensiever, maar in de zomer zal de body lotion voldoende zijn!

Etos Journey of Beauty Hawaii Guava & Pineapple Shower Jelly 250 ml €3,29

20180221_122057

foto4

De Shower Jelly is gewoon een douchegel voor onder de douche, enkel bevat deze geen SLS en SLES wat een stuk aangenamer is voor de huid. De Shower Jelly schuimt dan ook op een zachtere wijze. De geur is echt hemels en zeker in combinatie met de bodylotion.

Etos Journey of Beauty Africa Marula Oil & Baobab

20180221_122136

Aan de verpakking is gelijk te zien dat deze lijn behoort tot de Journey of Beauty Africa. Deze lijn bevat als belangrijkste ingredienten baobab en marula olie. Deze oliën staan bekend om hun weldadige en voedende werking op de huid, voor een zachte en verzorgde huid. De geur ruikt heerlijk zoet en een tikkeltje warm. Deze lijn bestaat uit 4 producten; een Shower Cream, een Body Oil, Shower Foam en een Shower Oil.

Etos Journey of Beauty Africa Marula Oil & Baobab Shower Cream 250 ml €2,99

20180221_122154

foto5

De Shower Cream is qua substantie wat dikker dan een normale douchegel. Het schuimt heerlijk, zeker in combinatie met een douche puff en laat een aangename geur achter. Mijn huid voelt na gebruik lekker zacht, verzorgd en gehydrateerd aan.

Etos Journey of Beauty Africa Marula Oil & Baobab Body Oil 150 ml €4,49

20180221_122239

foto6

Ik heb een haat-liefde verhouding met olie voor het lichaam. Dit omdat olie vaak een plaklaagje achterlaat en dat is nou net waar ik niet van hou. Deze Body Oil uit de Africa lijn laat totaal geen vettig laagje achter en trekt juist razend snel in de huid. Het verzorgd mijn huid en houdt het soepel, maar voor extra voeding en zeker in de winter gebruik ik liever ook nog een body butter.

Etos Journey of Beauty Nepal White Tea & Rice

20180221_122328

En als laatste alweer de Etos Journey of Beauty White Tea & Rice lijn uit Nepal. De belangrijkste ingrediënten uit deze lijn zijn witte thee en rijst. Deze ingrediënten staan bekend om hun vitaliserende eigenschappen. Deze producten zorgen voor het behoud van een gezonde huidconditie. Deze lijn doet wat betreft de geur iets minder met mij. Het ruikt een tikkeltje bloemig, wat romig en ergens ver weg doet de geur mij denken aan groene thee. De lijn bestaat uit 4 producten; een Shower Oil, een een Body Serum, een Foaming Scrub en een Shower Foam.

Etos Journey of Beauty Nepal White Tea & Rice Foaming Scrub 150 ml €3,49

20180221_122422

foto7

De Nepal Foaming Scrub voelt qua substantie grover dan de Shower Scrub uit de New Zeeland lijn. Deze scrub is dan ook perfect voor het scrubben van mijn benen. De scrub is lekker dik van substantie en met een ronddraaiende beweging reinig je de huid goed. Na gebruik is het heerlijk om je huid nog even na te verwennen met bijvoorbeeld de Shower Oil of het Body Serum.

Etos Journey of Beauty Nepal White Tea & Rice Shower Oil 200 ml €3,99

20180221_122439

foto8

De Shower Oil voel je tijdens en na gebruik iets meer op de huid zitten en daarom gebruik ik dan ook liever één van de andere producten voor onder de douche. Wel voelt mijn huid na gebruik zijdezacht aan.

20180221_121722

Ik ben razend enthousiast over de Etos Journey of Beauty lijn en producten. De verpakkingen zien er luxe uit en passen geheel bij de afkomst en daarnaast zijn de producten natuurlijk ook ontzettend betaalbaar. Duurder dan €4,99 zijn de producten niet, dus daar hoef je ze ook niet voor te laten liggen. Het is lastig kiezen, maar ik denk dat de Hawaii Guava & Pineapple lijn mijn persoonlijke favoriet is, maar dat zou zo maar volgende week weer een andere lijn kunnen zijn. Qua producten raad ik de Body Butter, Shower Cream en Body Oil aan, maar betreft de geur raad ik je aan zelfs eens in de winkel te snuffelen!

De Etos Journey of Beauty producten zijn te koop bij Etos.

Welke lijn spreekt jou het meeste aan?

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

  1. says

    Eigenlijk had ik de prijzen niet eens bekeken… valt reuze mee! Had verwacht dat ze duurder waren. Ik ben zelf heel erg verliefd op die bodycream met honing en beeswax! Super fijne review!

  2. says

    Ik heb deze producten de laatste weken vaker voorbij zien komen en denk elke keer weer, super leuke verpakking. Ik kom eigenlijk nooit bij de Etos, aangezien e die hier niet in d buurt hebben, maar als ik er eens ben, zijn dit wel producten waar ik blij van word.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *