Philosophy Take a Deep Breath Night

20170818_160203

Inmiddels bijna een jaar geleden schreef ik over de -toen- nieuwe philosophy Take a Deep Breath lijn. De lijn bevatte een moisturizer en een oogcrème die ik beide heel graag gebruik. Vanaf begin deze maand is de lijn uitgebreid met een moisturizer speciaal voor de nacht. En daar ben ik heel blij mee, want dat is juist het product wat ik miste in deze lijn. Kijk je mee?

20170818_160228

Vorig jaar schreef ik al een uitgebreide review over de producten uit de philosophy Take a Deep Breath lijn. Super enthousiast was/ben ik, maar ik merkte dat de moisturizer niet voldoende was om ook s’nachts mijn huid voldoende te voeden en te hydrateren. Deze philosophy Take a Deep Breath Night is dan ook een moisturizer speciaal voor de nacht en wat mij betreft echt een toevoeging aan de collectie. De moisturizer ondersteunt de huid bij het natuurlijke ontgiftingsproces terwijl je slaapt en daarnaast hydrateert het de huid waardoor je er ’s ochtends weer energiek, gehydrateerd en op zijn haar best uit ziet.

2

De moisturizer bevat een hoop ingrediënten, onder andere; provitamine p en aminozuren die zorgen voor een verbeterde uitstraling van de huid. Het is geschikt voor alle huidtypen, maar in het bijzonder voor de gecombineerde en vette huid. Zelf heb ik last van een droge huid, maar de gehele Take a Deep Breath lijn is hiervoor geschikt.

De moisturizer heeft een bijzondere substantie. Het is namelijk een gel-balm en bijna net zo flubberig als een pudding. Als ik er met mijn vinger in prik dan vormt de substantie gewoon weer terug. Het voelt enorm verkoelend aan op mijn gezicht, maar ik merk ook gelijk dat de moisturizer een stuk voller is dan de normale variant. Dat voel ik vrijwel direct en de crème heeft dan ook echt even de tijd nodig om goed te worden opgenomen door mijn huid.

20170818_160421

De philosophy Take a Deep Breaht Night moisturizer breng ik in de avond aan, na het reinigen van mijn gezicht. Deze crème heeft overigens dezelfde frisse geur als de andere 2 producten, erg lekker! De volgende ochtend merk ik dat de crème helemaal is opgenomen door mijn huid en mijn huid voelt energiek en gehydrateerd aan. En zelfs als ik de uurtjes slaap die ik nodig had niet heb gehad, weet de crème mijn huid er nog energiek uit te laten zien! Het enige minpuntje wat ik kan bedenken is de verpakking. Qua hygiëne en makkelijkheid zie ik toch liever een tube!

De philosophy Take a Deep Breath Night (60 ml) is te koop bij Ici Paris XL en kost €40,-.

Ik zou het heel leuk vinden als je een reactie achterlaat!

*Dit product heb ik ontvangen ter review.

Comments

 1. says

  Als ik over dit merk lees in titels van blogposts dan denk ik eerst altijd dat er een post komt over filosofie : )

  Ik vind het een grappige naam voor een make-up merk.

 2. says

  Ik vind het product wel prijzig maar als het goed werkt zou ik het er voor over hebben. Heb nog nooit producten van Philosophy geprobeerd maar het klinkt wel interessant.

 3. says

  Ik schrik een beetje van de prijs. Het ziet er wel uit als een fijne substantie wat lekker uitsmeert. Dat vind ik altijd het belangrijkste aan crèmes en dergelijke :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *