Philosophy Time In A Bottle 100% In-Control

img_1165

Onlangs was ik op een event, waarbij ik als een van de allereerste kennis mocht maken met de nieuwe Philosophy Time in a Bottle 100% in-control. Dit is een serum dat tevens ook de belangrijkste tekenen van huidveroudering helpt te herstellen. Sinds mijn kennismaking gebruik ik het serum iedere dag en nu is het de hoogste tijd om jullie er alles over te vertellen! Lees je mee?

img_1168

Onze huid verouderd allemaal, maar niet op dezelfde manier. Uit onderzoek is gebleken dat 78% van de vrouwen zich zekerder voelen wanneer zij hier zelf de controle over hebben. Aan de hand daarvan ontwikkelde Philosophy de Time in a Bottle 100% in-control zodat jij de belangrijkste tekenen van huidveroudering kunt herstellen. Of je nu in je twintiger jaren bent of in je veertiger jaren, Time in a Bottle zal de toekomstige tekenen van huidschade voorkomen of herstellen.

De Philosophy Time in a Bottle 100% in-control bevat een unieke 3-dimensionale technologie dat bestaat uit een epigenetica complex gecombineerd met een liposomen complex die de veroudering van de huid bij de bron kunnen aanpakken. Zo helpt het serum niet alleen de eerdere tekenen van huidveroudering te herstellen, maar draagt het ook bij aan de vernieuwing van de huidweerstand en het voorkomen van toekomstige tekenen van veroudering.

img_1172

Het Time in a Bottle serum bevat 4 enzymen die verschillende soorten dna-schade aanpakken, een krachtig vitamine c8, anti-oxidanten, granaatappel, kruisbessenextract, Himalaya rode rijst, rode druif gistenextract en weegbree.

Het serum bevat 2 verschillende delen die je met elkaar dient te mengen. Het rode kleine flesje -het activator van het serum- bevat de krachtige vitamine c8, rode rijst en rode druif gistextract. Deze dien je toe te voegen aan het serum, vervolgens draai je het pompje op de flacon en schud je de flacon ongeveer 20 seconden even goed zodat de 2 formules goed met elkaar kunnen mengen. Wanneer de substantie licht roze is geworden, is het klaar voor gebruik. Het schudden is overigens alleen nodig bij de eerste keer wanneer je de 2 delen met elkaar mengt.

2

De flacon bevat een handig pompsysteem waarmee je de juiste hoeveelheid kunt doseren. Let op, je hebt maar een klein beetje nodig van het serum om je gezicht te verzorgen. De substantie is licht roze en bevat een subtiel glittertje. Ik breng het serum aan nadat mijn huid is gereinigd en vervolgens breng ik een dag of nachtcrème aan. Het serum gebruik ik dus 2 keer per dag, zowel in de ochtend na het opstaan en in de avond voordat ik ga slapen. Het serum wordt vrijwel direct opgenomen door de huid en voelt enorm zacht en comfortabel aan.

img_1179

Zelf ben ik bijna 25 jaar en je zal vast denken wat ik dan met een anti-aging product moet. Dit serum is dan ook geschikt voor vrouwen tussen de 20 en 50 jaar. Zelf heb ik nog geen last van rimpels, maar het serum zal mijn huid helpen om de toekomstige tekenen van huidschade te voorkomen. Deze gedachten vind ik fijn, want je kunt nooit vroeg genoeg beginnen met het beschermen van je huid. En buiten dat ben ik aardig voor mijn huid zonder dat ik het zelf door heb.

img_1165

De Philosophy Time in a Bottle 100% in-control is verkrijgbaar in een flacon van 40 ml en kost €76,88. Een enorme prijs waar ik eerlijk gezegd ook best van schrok, maar de werking en kwaliteit van het serum is dat bedrag meer dan waard. Mijn huid voelt gehydrateerd en zonder dat ik het zelf door heb bescherm ik mijn huid al vroegtijdig. Overigens is het serum geschikt voor ieder huidtype! Een tip van mij voor jou. Hou de aanbiedingen in de gaten!

Philosophy Time in a Bottle 100% in-cotrol is exclusief verkrijgbaar bij Ici parix XL.

Bereid jij jouw huid al voor op veroudering? Zo ja, met wat?

*Dit product heb ik ontvangen ter review.

Comments

  1. says

    Wauw, dit klinkt echt goed. Ik schrok ook van de prijs en dacht “whut, zoveel geld voor zo’n product”… ik wacht dan liever inderdaad even op een aanbieding. Ik bereid mijn huid nog niet echt voor op veroudering… eigenlijk moet ik dat wel doen zodat ik eventuele schade kan voorkomen! 🙂

  2. says

    Tot ik de prijs had gezien dacht ik; die ga ik aanschaffen! Jammer dat ‘ie zo duur is want het klinkt wel heel goed. Aan de andere kant, als ik ‘m vergelijk met andere populaire serums…. die zijn ook vaak wel aan de prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *