Review 3x Treaclemoon douchegel

IMG_8843

Dat ik een zwak heb voor douchegels was al algemeen bekend. Maar geloof me, toch vind ik niet alles onweerstaanbaar. Als een douchegel al geen leuke verpakking heeft is het voor mij al een no go. Treaclemoon daarin tegen heeft mega leuke verpakkingen en de geuren zijn ook nog eens enorm lekker. Ik review vandaag mijn 3 favoriete geuren voor jullie!

IMG_8848

Je kent ze vast wel, de gigantische grote flessen in vrolijke kleurtjes die op de verpakkingen van Philosophy lijken. Ja, inderdaad ze zijn wat na geaapt maar toch zijn ze nog erg leuk. Treaclemoon is een Engels merk die al een tijd te koop is in Nederland. Buiten om de douchegellen zijn er ook, bodylotions, scrubs, handzeepjes en bodybutters te koop.

IMG_8850

Een fles douchegel bevat 500 ML, noem het dus gerust maar een fles. Persoonlijk vind ik het wel een beetje onhandig. De fles is vrij zwaar en groot en ligt heel onhandig in mijn hand, oppassen geblazen dat je de fles niet laat vallen! Het enige voordeel is dat je er heel lang plezier van kunt hebben.

IMG_8855

Mijn 3 favoriete geuren zijn; warm cinnamon nights, those lemons days en cool melon fresca.

Warm cinnamon nights staat bij mij op nummer 1. Ik ben dol op warme kruidige geuren, vooral in de winter. De douchegel ruikt heel sterk naar kaneel en na het douchen blijft de geur nog erg lang hangen. Overigens heb ik ook een bodylotion in deze geur en in combinatie met de douchegel blijft de geur nog langer hangen!

Those lemonade days ruikt enorm fris en zoet. Het doet me erg denken aan citroen. De frisse geur is ideaal voor in de zomer.

Cool melon fresca ruikt precies naar de kauwgumballen met meloen smaak van Jamin. Ik weet niet of je ze kent maar de douchegel ruikt zo lekker dat ik het bijna op wil eten. Grapje natuurlijk!

IMG_8852

De treaclemoon douchegels hebben een handige klik dop, pluspunt!

IMG_8861

Ik ben gek op de douchegels. Ze schuimen lekker, maken mijn huid goed schoon en verzorgen en maken mijn huid lekker zacht. Oh en ook belangrijk om te melden, de Treaclemoon producten zijn niet getest op dieren!

De Treaclemoon douchegels kosten 4,95 per fles en worden verkocht bij Albert Heijn XL.

Welke geur is jouw favoriet?

Comments

 1. says

  Yummie, de geuren kaneel en meloen lijken me heerlijk! Meloen, omdat dat een frisse geur is. Kaneel, omdat dit een warme geur is. Fijn dat de douchegels niet zijn getest op dieren!

 2. says

  Ik heb gisteren Warm Cinnamon Nights gekocht en vanochtend gebruikt. Heerlijk! Probleem is dus dat ik géén bodylotion erbij heb en die ook nergens kan vinden. Is die ook van Treacle Moon of van een ander merk? Ik vind het altijd zo fijn om dezelfde geur te gebruiken.

 3. says

  De flessen zien er zo leuk uit! Cinnamonnights heb ik een paar keer geroken in de DM in Duitsland, maar iedere keer dacht nee, net niet. Ook heb ik een bodylotion van dit merk, maar die is momenteel niet verzorgend genoeg.

 4. Tamara says

  Ben ook volledig weg van deze douchezeep. Heb vier geurtjes (eens gekocht tijdens een onweerstaanbare actie bij AH) waarvan één in gebruik de groene. Wat zal ik persoonlijk blij zijn dat het eindelijk uit zal zijn! Niet omdat de geur/product niet lekker is, integendeel. De geur lijkt zo sterk op een mix van mijn dweilproduct Carolin en allesreiniger MR Propre citroen = na een hele dag staan schoonmaken heb je het wel gehad en wens je het niet nog eens terug ruiken onder de douche lol.

 5. says

  Oeeeh Cool Melon Fresca wil ik zó graag nu 😀 Hoe jij die geur omschrijft.. I want ittt! ♥ Ik heb zelf die Lavender versie en de Lemonade. Ik houd alleen niet echt van citroen dus ik gebruik die helaas niet zo vaak!

 6. says

  Ik heb net 2 verschillende varianten hiervan opgemaakt en wil gelijk weer nieuwe! De kleurtjes zijn zo leuk en vrolijk. De rode en lichtroze lijken me erg lekker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *