Treaclemoon The Honeycomb secret & Warm Apple Pie Hugs

IMG_20150506_161220

Het is je vast niet ontgaan dat Treaclemoon weer 2 spectaculaire geursensaties heeft uitgebracht voor onder de douche. Ik moest de nieuwe geuren natuurlijk uitproberen en ik kan je vertellen dat ik het liefst uren onder de douche sta. Zal dat door de geuren komen? Lees snel verder..

IMG_20150506_160545

Je kent ze vast wel; de gigantische 500 ML flessen ( ja, noem het maar gerust flessen ) met leuke bedrukkingen en heerlijke geuren. Treaclemoon heeft al een aantal lekkere geuren in haar assortiment, maar heeft nu 2 geuren mogen toevoegen. The honeycomb secret en Warm apple pie hugs. Mmm, klinkt dat niet lekker?

IMG_20150506_161142

Een groot voordeel van de Treaclemoon producten is dat de producten niet op dieren zijn getest. En wat me direct opvalt is dat er op de fles staat dat je het product niet moet opeten, maar dat het bestemd is om op je huid te smeren. Zal de geur zo lekker zijn, dat je het wilt opeten? De douchegellen zijn overigens 12 maanden houdbaar.

IMG_20150506_160630

Treaclemoon The Honeycomb Secret- Ik wist niet zo goed wat ik me moest voorstellen bij ‘honing’. Ik associeer de geur met een combinatie van vanille en karamel, erg lekker! Ik kan me voorstellen dat de fabrikant op de verpakkingen neerzet dat het niet bedoeld is om op te eten, want ik zou het bijna doen.

IMG_20150506_160722

Treaclemoon Warm apple pie hugs – Helemaal naar appeltaart ruikt het niet, maar de zoete appeltjes geur komt sterk naar voren. De geur is heerlijk fris en een geschikte geur voor de zomer. Mm, erg lekker! Dit is mijn nieuwe favoriet.

IMG_20150506_160802

De Treaclemoon douchegellen hebben een klik dopje wat enorm handig is bij zo’n grote fles. Ik ben soms nogal een kluns en een losse dop en een grote fles werken dan niet altijd goed samen. Zie je mij de hele fles al op de grond laten vallen? ja, dat is wat er dan gebeurt.

IMG_20150506_161104

Je hebt maar een klein beetje substantie nodig voor een heerlijke schuimlaag. De geur blijft lang hangen op de huid en laat een schoon en zacht gevoel achter. Zelfs na het douchen waan ik me nog tussen de lekkere geuren. Zoals ik al zei is warm apple pie hugs mijn favoriet, maar het was een nek aan nek race met the honeycomb secret. Het is maar net waar je zelf van houd. Ik moet gaan letten op de Nuon rekening, want het liefst sta ik uren onder de douche.

De Treaclemoon douchegellen zijn te koop bij AlbertHeijn XL en kosten €4,95 per stuk.

Heb jij al kennis gemaakt met de nieuwe Treaclemoon geuren? Welke is jouw favoriet? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achter laat!

Comments

 1. says

  Met deze twee nieuwe geuren heb ik nog geen kennis gemaakt. Maar wanneer er weer een 1+1 actie komt dan ga ik ze zeker ook uitproberen 😉 Xxx

 2. says

  Ik heb ze nog niet geprobeerd maar ga ze ze allebei gauw halen. Niet alleen ik maar ook mijn vriend vind de producten van Treacle Moon erg lekker.

 3. says

  Ik had kunnen weten dat je ze beide had gekocht hihi.. Ik vind de Apple Pie ook wat frisser dan ik had gedacht, ik dacht juist aan een appel met kanaal geur.. De Honeycomb vind ik ook erg lekker ruiken. Op het moment van ruiken had ik geen geld bij me, helaas. Ik ga ze beide zeker aanschaffen, uhm nee oke dat mag pas als ik één Treaclemoon heb opgemaakt haha

 4. says

  Oh, wat zou ik deze twee geuren graag eens in het ‘eggie’ willen ruiken. Beiden lijken me heerlijk. Momenteel gebruik ik ehh…Oh jee, ik weet de naam niet meer 😉 Een aardbeiengeur in ieder geval, haha!

 5. says

  Deze lijken me beide ook echt heerlijk! Lees er ook alleen maar positiefs over in blogland. Wanneer ik eens bij Appie ben ga ik ze zeker kopen! Of misschien netjes eentje haha 😉

 6. Tamara says

  Ieder keer ik in AH komt moet ik eraan ruiiken = heerlijk. Hoop op een actie, anders snel kopen voor ze weg zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *