NIEUW| Treets Traditions Pure Serenity

20171204_130040

Nog niet zo heel lang geleden maakte ik kennis met het merk Treets Traditions. Ik was onder de indruk, maar daar bleef het niet bij. Er werd namelijk gelijk een nieuwe lijn gepresenteerd, Treets Traditions Pure Serenity. Vandaag zal ik alles vertellen over deze nieuwe lijn. Kijk je mee?

Treets Traditions ziet het als haar missie om wereldwijde tradities op het gebied van lichaamsverzorging te herontdekken en bereikbaar te maken voor iedereen. Tijdens één van hun ontdekkingsreizen stuitte Treets Traditions op de rijke Japanse badcultuur ‘Onsen’. Hierbij baadt het volk in het reinigende en helende water uit vulkanische gebieden. Daarnaast wordt er ook op de laatste dag van het jaar traditiegetrouw een bad genomen met de citrusvrucht Yuzu. Treets Traditions heeft zich laten inspireren op deze tradities met als resultaat de Pure Serenity lijn.

De Treets Traditions producten zijn geheel vrij van SLS, SLES, parabenen, siliconen, micro plastics, kleurstoffen en minerale oliën en zijn geschikt voor ieder huidtype. Ook voor de gevoelige huid.

Treets Traditions Pure Serenity Shower Cream 200 ml €5,99

20171204_125416
1

De nieuwe Pure Serenity lijn is verrijkt met natuurlijke ingrediënten uit Japan. Denk hierbij aan rijst, Yuzu, bamboe en Japanse kersenbloesem. Elk ingrediënt heeft zijn eigen voordelen voor de huid. De Treets Traditions Pure Serenity Shower Cream is een fijne, volle substantie en schuimt prima in combinatie met een klein beetje water. De geur is heel zacht en aangenaam. Licht bloemig, vrouwelijk en citrusachtig. De Shower Cream is verder fijn in gebruik en zacht voor mijn huid.

Treets Traditions Pure Serenity Foaming Shower Gel 200 ml €6,99

20171204_125439
2

Shower foam, ik kan er geen genoeg van krijgen. Daarom ben ik ook erg blij dat er ook een bij deze lijn hoort. Dat geeft mijn doucheritueel toch net even iets meer een luxe gevoel. Wanneer ik de foam op mijn hand spuit komt er eerst een scheerschuim-achtige gel tevoorschijn, maar al snel tovert de substantie zich om tot een volle schuimlaag. Ik heb maar een klein beetje nodig en de foam is zijdezacht voor mijn huid. Heel fijn!

Treets Traditions Pure Serenity Bamboo Body Scrub 375 g €9,99

20171204_125457
3

Naast de heerlijke doucheproducten is het bij een badritueel uiteraard ook erg belangrijk om het lichaam te scrubben. Daarmee verwijder je alle dode huidschilfers op het lichaam en daar is deze Bamboo Body Scrub perfect voor. De scrub is vrij grof, maar erg fijn voor mijn benen. Mijn bovenlichaam scrub ik persoonlijk met een zachtere scrub omdat mijn huid hier te gevoelig voor is. Door de producten in combinatie te gebruiken is de fijne geur nog langer aanwezig.

20171204_130040

Wat mij betreft is deze Treets Traditions Pure Serenity lijn enorm geschikt voor de koude, winterse dagen. Mijn huid is dan een stuk gevoeliger, maar de producten zijn zo zacht dat deze prima gebruikt kunnen worden. De producten zijn betaalbaar, zijn voorzien van mooie verpakkingen, de geur is aangenaam en ze doen wat ze moeten doen. Er is tevens ook nog een Shimmering Body Cream (200 ml €12,99) verkrijgbaar. Deze moet ik ook nog maar even zien te scoren!

De Treets Traditions Pure Serenity lijn is onder andere verkrijgbaar bij Albert Heijn en Holland & Barret.

Ben jij al bekend met Treets Traditions?

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

  1. says

    Ik hoor zoveel goede verhalen over deze lijn! Ik vind het een heel fijn merk maar ken zelf deze lijn nog niet. Denk dat ik toch even een keer ga kijken in de winkel want ik ben nu wel nieuwsgierig 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *