5 december tip | Vtech Minnie’s Speelparadijs

IMG_0792-01

Vtech slaagt er keer op keer weer in om het allerleukste educatieve speelgoed te ontwikkelen. Zo ook één van de nieuwste exemplaren, Vtech Minnie’s Speelparadijs. De Toet Toet auto’s zijn al enorm populair, maar met de toevoeging van de Disneyfiguren beloof ik je gegarandeerd uren speelplezier! Wie weet is dit wel dé tip voor 5 december. Kijk je mee?

IMG_0793-01

IMG_0797-01

Volgens de doos is Minnie’s Speelparadijs geschikt voor kinderen van 1-3 jaar, maar mijn meisje van net 4 jaar speelt er enorm graag mee. Op de leeftijd zal ik persoonlijk niet letten, maar ga vooral af op de interesse van je kind. Sofie is dol op Disney, dus Vtech Minnie’s Speelparadijs viel al gelijk in de smaak. Minnie’s Speelparadijs is te herkennen aan haar opvallende, vrolijke kleuren. En ja, de kleuren zijn wellicht wat meisjes-achtig, maar dat maakt het niet minder leuk om er als jongetje mee te spelen. Je kunt Minnie’s Speelparadijs namelijk heel gemakkelijk uitbreiden met de bekende Toet Toet auto’s. De set bevat een Minnie auto, maar mocht dit niet het favoriete Disneykarakter van jouw kindje zijn, dan is er ook nog een Micky en Goofy verkrijgbaar.

IMG_0798-01

IMG_0799-01

IMG_0800-01

In Minnie’s Winkelparadijs zitten weer verschillende speelelementen verstopt en zo rijdt Minnie met haar nieuwe cabrio naar het winkelparadijs. Even naar de bloemist, of een stop bij het restaurant? Het kan allemaal! De speelset is voorzien van 4 magische sensoren die de Toet Toet auto’s herkennen als ze passeren met 40 verschillende melodietjes, gezongen liedjes, geluidjes en zinnetjes. Uiteraard heeft Minnie haar eigen originele stem! Daarnaast kan Minnie’s cabrio ook van de baan afrijden, wat een hoop plezier bezorgd. Het ziet er weer geweldig uit en hier in huis is het een groot favoriet.

IMG_0803-01

Minnie’s Winkelparadijs is vanaf heden verkrijgbaar bij bijvoorbeeld bol.com en kost €44,95. De losse auto’s zijn verkrijgbaar voor €9,95.

Heb jij nog een leuke tip voor 5 december?

*Dit product heb ik ontvangen ter review.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *