5 december tip | Vtech Vrolijke Vriendjes Magische Glamper

IMG_1998-01

Dit jaar zal 5 december er wellicht iets anders uit zien, maar ondanks dat moeten we er toch wat gezelligs van maken! Onlangs ontvingen wij de nieuwe Vrolijke Vriendjes Magische Glamper van Vtech en na heel wat uren speelplezier, zal ik er vandaag alles over vertellen. Wie weet is dit wel dé ultieme tip voor 5 december. Kijk je mee?

IMG_2003-01

Volgens Vtech is de nieuwe Vrolijke Vriendjes Magische Glamper geschikt voor kinderen van 1,5 t/m 5 jaar. Dat kwam goed uit, want met een meisje van net 1 jaar en een meisje van 5 jaar wist ik hier wel raad mee. Bij het uitpakken van de doos verschenen er direct 2 blijde gezichtjes en viel de Magische Glamper gelijk in de smaak.

IMG_2004-01

IMG_2005-01

De Magische Glamper is niet zomaar een camper, het is een luxe camper die je openklapt en reageert zodra het in beweging komt. Wie mee gaat op reis leert alles over kleuren, seizoenen en het weer. Bij de Glamper horen 3 passagiers, papa, mama en een baby. En naast deze passagiers zitten er ook nog een aantal losse accessoires bij. Binnenin de camper kun je ook nog een aantal dingen uitklappen, waaronder het bed. Op de bestuurdersplek zit een magicpoint en zodra je hier één van de passagiers op zet komt de camper tot leven.

IMG_2010-01

IMG_2016-01

Het aller tofste van de camper is toch wel de sterrenhemel, als ik de woorden van Sofie mag geloven. Boven de bestuurdersplek zit een grote discobal en zodra je op de knopjes drukt komen hier prachtige discokleuren uit. Het is lastig vast te leggen, maar het effect is heel gaaf. Niet alleen de camper, maar ook de muren zijn voorzien van verschillende kleuren.

IMG_2014-01

Qua leeftijd denk ik dat de Magische Glamper inderdaad erg leuk is van kinderen van 1 t/m 5 jaar. Noé bestudeerd aandachtig de poppetjes en vindt de muziekjes en lampjes erg interessant en Sofie speelt er uren lang een heel rollenspel mee. Wat mij betreft is de Magische Glamper weer een hele leuke, nieuwe toevoeging aan de Vtech Vrolijke Vriendjes collectie!

De Vtech Vrolijke Vriendjes Magische Glamper kost €44,95 en is onder andere verkrijgbaar bij bol.com.

Heb jij nog een leuke tip voor 5 december?

*Dit product heb ik ontvangen ter review.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *